Even voorstellen, gastblogger Chantal

Geschreven door Chantal de Bie 14 juli 2017
Even voorstellen, gastblogger Chantal

Hallo lieve lezers,

Ik ben Chantal, 26 jaar, een echte Limburgse Bourgondiër. Gek op mooie boeken, doe-het-zelver, koopjesjager, verslaafd aan Instagram, Pinterest en inspirerende magazines. En vanaf vandaag mag ik mij gastblogger van AboutLoes noemen. Ik ben super blij dat ik mij aan het gezellige team mag toevoegen en mijn interieurspinsels met jullie mag gaan delen. 

Na op heel veel plekken in Nederland gewoond te hebben, van Zuid-Limburg tot aan Noord-Holland. Heb ik nu mijn thuis in het Brabantse Best gevonden. Sinds een aantal maanden woon ik hier samen met mijn vriend in ons allereerste grote-mensen-huis. Na maanden van wachten, inspiratie op doen en keuzes maken, zijn we in december 2016 in onze nieuwbouwwoning getrokken. Eigenwijs als we zijn wilde we zonder enige kluservaring alles zelf doen. Zo hebben we onder andere ons eigen badkamermeubel gemaakt, een inloopkast getimmerd, woonbeton op de vloer gestuct en meubels gepimpt.

Uiteraard ging dit alles niet zonder slag of stoot maar kunnen we nu wel met trots vertellen wat we allemaal zelf hebben gedaan in huis. En kunnen we bovenal heel hard lachen om alle tegenslagen en frustraties die dat met zich mee heeft gebracht. Mijn stijl is een combinatie van Scandinavisch, industrieel, zwart-wit en grijs, beton en hout. Al denk ik er de laatste tijd steeds meer aan om onze stijl totaal om te gooien. Iets met veranderdrang.

Op AboutLoes ga ik jullie meenemen in onze klusavonturen, geef ik jullie tips bij het inrichten van een nieuwbouwwoning, deel ik mijn favoriete winkeltjes en hoop ik jullie te inspireren met fijne wooninspiratie.

 

Liefs, Chantal

Misschien vind je dit ook leuk?