Even voorstellen, gastbloggers Susanne & Miranda

Geschreven door Susanne & Miranda Kemp 12 juli 2017
Even voorstellen, gastbloggers Susanne & Miranda

Hi lieve lezers,

Wat ontzettend leuk dat wij ons als gastbloggers aan jullie mogen voorstellen!

Wij zijn als zusjes opgegroeid met ouders die altijd erg creatief bezig zijn. Een moeder prutsend aan tafel en een vader die van alles en nog wat opknapt in huis. Zo werden onze kamers dan ook regelmatig veranderd, kregen op z’n tijd een andere kleur en werd er regelmatig gewisseld met accessoires. Deze uiting van creativiteit is met de jaren alleen maar meer geworden en sinds enige tijd delen we samen onze Instagram @casa_mi_su. Hier kunnen we samen onze creativiteit kwijt en doen we ontzettend veel inspiratie op!

We willen jullie graag meenemen in de dingen waar wij blij van worden. We zijn allebei fan van low budget spulletjes. Gewoonweg spotgoedgoed iets leuks op de kop tikken: speuren op Marktplaats, snuffelen bij de Action, scoren bij de kringloop of bezig zijn met DIY projecten.

Maar voor nu, eerst nog even wat meer over onszelf!

Susanne

 

Ik ben Susanne, 35 jaar en ik heb drie kinderen. Een dochter van 16, een zoon van 15 en een peutermeisje van 2,5 jaar. Mijn huidige vriend leerde ik 8 jaar geleden kennen. Na bijna twee jaar 298 km(!) naar elkaar te hebben gereden (ik Zeeland – hij Achterhoek) besloten we 6 jaar geleden te gaan samenwonen in de gezellige stad Breda! Omdat we beiden helemaal nieuw in Breda kwamen wonen zijn we eerst gaan huren. Drie jaar geleden kochten we voor het eerst samen een huis! Een huis in een vrij nieuwe wijk (2003) en we konden er, na alles te hebben gewit, meteen met onze spulletjes in. Jeetje, wat draait je hoofd dan overuren… Zoveel ideetjes! Eigenlijk precies weten wat je wilt, maar toch ook weer niet, omdat er zoveel keus is. Herkenbaar? Uiteindelijk is het goed gekomen hoor. Het moet alleen wel even op z’n tijd een andere look krijgen, op wat voor creatieve manier dan ook.

 

Miranda

 


Ik ben Miranda, 29 jaar en samen met mijn vriend hebben we een lief zoontje van bijna 2 jaar. Wij hebben drie jaar geleden een oud huisje gekocht, onderaan een dijkje in Terneuzen. Toen we na vier jaar in een standaard huurhuisje, dit dijkhuisje zagen waren we helemaal verliefd. Ik was er zeker van dat we hier een mooi plekje van zouden kunnen maken. Omdat het een oud huis is moest er veel gebeuren en dit doen we in gedeeltes. Na een paar afgeronde projecten in de woonkamer is nu de keuken aan de beurt. We werken veel met underlayment in huis. Mijn vriend heeft een kast gemaakt in de woonkamer en nu zijn de keukenkastjes aan de beurt! Later zal ik meer delen over mijn liefde voor underlayment!

 

Met onze blogs op AboutLoes willen we jullie graag meenemen in de reis door onze creatieve gedachten, van DIY projecten tot leuke plekjes in Zeeland en Brabant!

Veel liefs, Susanne en Miranda

Misschien vind je dit ook leuk?