De inschrijvingen voor de #loesenlindalievelingsswap

Geschreven door Joandi Loes Tholen 29 april 2017
De inschrijvingen voor de #loesenlindalievelingsswap

Het is zover! De inschrijvingen voor de #loesenlindalievelingsswap zijn gestart. Inschrijven kan van zaterdag 29 april tot en met donderdag 11 mei. Maximum 40 deelnemers en VOL = VOL. Helaas moeten wij jullie melden dat op 1 dag tijd de swap al vol was. Inschrijven is dus NIET meer mogelijk.

Wil je weten hoe? Lees dan snel even verder.

swap-loes-linda-lievelings-inschrijvingen-open-voorwaarden

Hoe werkt een swap?

Weet je niet meer zo goed hoe een swap in zijn werk gaat? Lees dan eerst even deze blog die Linda erover schreef voor je jezelf inschrijft.

#Loesenlindalievelingsswap

Het thema van de swap is ‘lievelings’. Wat wilt dat nou precies zeggen? Naast de “reguliere” kadootjes voor jouw swapmaatje op basis van haar moodboard, stop je ook een “lievelings”-kadootje van jezelf in de swap. Dit kan van alles zijn! Bijvoorbeeld je lievelingstheesmaak, je lievelingsmagazine, je lievelingsmerk badkamerproduct, anything goes! Het leukste is als je maatje daardoor een nieuw product of merk ontdekt waar jij haar kennis mee hebt laten maken!

Wie is je swapmaatje?

Uiterlijk op zaterdag 13 mei kom je te weten wie jouw swapmaatje is. Dit is wellicht vroeger als de swap eerder vol is. Verzenden doen we tussen dinsdag 13 juni en donderdag 15 juni.

Enkele voorwaarden

*Je hebt een Instagram account waarop je stijl duidelijk te zien is. Het is voor je swapmaatje namelijk erg lastig als er alleen natuurfoto’s of foodfoto’s op staan. Zo kan je swapmaatje geen duidelijk beeld vormen van wie jij bent. Je account is openbaar en blijft openbaar tot na de swap.

*Je moet een moodboard maken voor je swapmaatje en dit op je Instagram plaatsen. Een collage van foto’s die je smaak duidelijk weerspiegelen. Dit is een extra houvast voor jouw swapmaatje.

*Er geldt een minimumaantal van 5 kadootjes. Meer mag natuurlijk altijd maar houdt er rekening mee dat je zelf wellicht het minimumaantal krijgt. Het minimumaantal van 5 pakjes is inclusief het verplichte “lievelingspakje”. Er geldt ook een minimumbedrag van €15, zodat iedereen in beginsel voor een gelijk bedrag aan leuke pakjes ontvangt. Het allerbelangrijkste is dat de pakjes passen bij je swapmaatje.

*Verklap niet wie je hebt. Je maatje mag pas bij de opening van het pakket te weten komen wie jij bent.

*Je bent minstens 18 jaar

*Inschrijving is enkel open voor België en Nederland. Houdt er dus rekening mee dat je eventueel naar België moet verzenden als je Nederlands bent. En naar Nederland indien je Belgisch bent.

*Zodra de lijst vol is krijgt iedereen een mailtje dat de inschrijving gelukt is. Vanaf dan beginnen wij de swapmaatjes te loten en te verdelen.

*Tag alle voorpret met de #Loesenlindalievelingsswap

*Verstuur het pakket in een doosje. Dit is dus géén brievenbusswap. Verstuur het pakket met een track & trace code of via Kiala. Zo weten we altijd waar het pakketje gebleven is. Let op: Indien je met Kiala wilt verzenden, laat dit dan aan ons weten minstens 1 week voor verzending zodat wij je het juiste Kiala punt kunnen geven en je swapmaatje hierover kunnen inlichten. Hou er wel rekening mee dat een verzending met Kiala niet in elk dorp of stad mogelijk is. 

Inschrijven

Heb je er na het lezen van de voorwaarden nog steeds zin in? Schrijf je dan nu in en stuur je gegevens in een mailtje naar swap@aboutloes.com. In het mailtje vermeld je je naam, Instagram naam, je adres, een Kiala punt naar keuze, wat je leuk vindt en wat je absoluut niet leuk vindt.

Winpakket

We willen iedereen motiveren zijn pakket zo mooi mogelijk in te pakken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat diegene die de mooiste swap verstuurd van ons een winpakket krijgt opgestuurd. Hiervoor hebben een heleboel leuke sponsors een ‘lievelingsitem’ in het pakket gestopt. Doe dus je best, wees creatief en origineel. Wie weet win jij dan nog een 2e pakket erbij.

Ontvangen

Als je jouw pakket hebt ontvangen en geopend (dat mag meteen) plaats je een foto op Instagram waarin je je swapmaatje bedankt en tagt en de #loesenlindalievelingsswap gebruikt. Het is leuk om je maatje te bedanken terwijl iedereen ervan kan meegenieten.

Volg alle updates over de swap op onze Instagram @aboutloes & @liefslinda12345 want deze komen niet meer op de blog. Dit artikel dient enkel ter houvast. Als er vragen, moeilijkheden of twijfels zijn voel je dan altijd vrij om ons een mailtje te sturen. Dan helpen wij je verder waar we kunnen.

 

Liefs Loes & Linda

Misschien vind je dit ook leuk?

3 Reacties

Sanne 2 mei 2017 - 21:44

Oh, jammer dat de swap al vol is, had graag meegedaan! 🙂 Ik wil gerust reserve zijn. 😉

Reply
Joandi Loes Tholen 2 mei 2017 - 23:19

Hey Sanne, stuur je een mailtje naar swap@aboutloes.com met de gevraagde informatie? Dan zet ik je als reserve. Heel veel liefs

Reply
Sanne 3 mei 2017 - 15:04

Oh, super fijn! heb een mailtje gestuurd.

Reply

Laat een Reactie achter