Even voorstellen, gastblogger Sylvia!

Geschreven door Sylvia Dral 17 maart 2017
Even voorstellen, gastblogger Sylvia!

Hi mede interior junkies!

Ik ben een van de nieuwe lucky gastbloggers voor aboutLoes! Ik mag mijn liefde voor bloemen, groen en planten met jullie twee keer per maand gaan delen.

Maar first things first… Ik ben Sylvia, 27 jaar oud en ik woon samen met de liefde van mijn leven Martin in het pittoreske dorpje Lisserbroek. Dat ligt naast Lisse (Je weet wel dat dorp dat bekend staat om de bloemenvelden en Keukenhof en de horden toeristen in de maanden april en mei).

Ik hou van interieur, fotograferen en bloemen en dat probeer ik sinds begin dit jaar te combineren met mijn Instagram account @bloemenzijnhip. Hier vind je dagelijks inspiratie en foto’s van mijn huisje gevuld met bloemen en planten.

Ik heb een paar jaar geleden een voormalig woningbouwhuis uit 1968 gekocht en dat ben ik samen met mijn handige vriendje aan het opknappen. De beneden verdieping is bijna klaar (totdat we weer wat nieuws verzinnen, haha). Ik hou van wit, wit en nouja wit. Een eigentijdse combinatie van landelijke sfeer, scandinavisch design, natuurlijke materialen en een tikkeltje stoer.

Opgegroeid in de Bollenstreek en mijn huidige baan bij een bloemenexportbedrijf zorgen voor passie voor bloemen. Bloemen zijn niet alleen leuk om te geven maar ook top om je huis mee te decoreren.

Bloemen zijn weer terug van weggeweest, dat bewijst Bloomon wel met hun succes. Maar wat dacht je ervan om die bloemen eens op een andere manier neer te zetten? Eens een andere vaas? Misschien koop of kies je liever zelf je bloemen uit bij een bloemist? Nou dat zijn de dingen waarover ik je 2 keer per maand inspiratie zal geven. Ik schrijf 1 keer per maand over bloemen en 1 keer over planten. Dus stay tuned voor de “groene” artikels.

Bloemrijke groetjes, Sylvia

Misschien vind je dit ook leuk?