Even voorstellen, gastblogger Linsey!

Geschreven door Linsey Van Beersum 14 maart 2017
Even voorstellen, gastblogger Linsey!

Dag lieve lezers,

Spontaan en een tikkeltje impulsief, that’s me! Zo reageerde ik op een zateragavond op de oproep van Joandi Loes waarin ze op zoek was naar nieuwe gastbloggers. Een berichtje op Instagram werd een avond gezellig kletsen over onderwerpen en interesses. Het resultaat? Met heel veel enthousiasme mag ik me voorstellen als vaste gastblogger!

Wie ben ik?

Ik ben Linsey, 30 jaar, perfectionistisch, ambitieus en lekker eigenwijs. Al 10 jaar samen en bijna 5 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven, Jasper. Wij zijn een typisch “burgerlijk” gezin met 2 heerlijke, maar vooral ondeugende kids, Feline (2.5 jaar)  en Hugo (1 jaar) , onze labrador Dex en oh ja, niet te vergeten een stationwagen voor de deur ;).

Sinds 2,5 jaar wonen we in een ruime woning in Veldhoven. Na een flinke verbouwing zijn we verhuisd, maar het huis was nog lang niet af. De afgelopen tijd is er flink geklust en  hebben we veel veranderd. Inmiddels is het echt onze thuis geworden.

Ik heb een grote passie voor wonen en interieur en vind het, net als de meesten van jullie,  heerlijk vinden om bij anderen binnen te kijken. Wat een geluk dat ik dit door mijn werk als makelaar overal kan doen. Een uitdagende baan waarbij ik de mooiste woningen van binnen zie en leuke mensen ontmoet.

Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie voor in en om huis. Mijn man wordt soms gek van al mijn plannen. Vooral omdat ik heel goed ben in bedenken maar dat de uitvoering toch echt bij hem vandaan moet komen.

In december ontdekte ik Instagram en oh oh wat is dat leuk en enorm verslavend. Zo interessant om te zien hoeveel mensen er met interieur bezig zijn en direct een kijkje te kunnen nemen in hun woning. Mocht je benieuwd zijn naar ons huis, neem dan zeker eens een kijkje op @in.huize.van.beersum .

Met mijn gastblogs op AboutLoes, ga ik jullie inspireren over alles wat met kids te maken heeft.  Er staan al heel wat leuke items klaar om verder uitgewerkt te worden, hopelijk lezen jullie snel weer een artikel van me!

Liefs Linsey

Misschien vind je dit ook leuk?