Even voorstellen, Gastblogger Sanne!

Geschreven door Sanne Achenbach 10 maart 2017
Even voorstellen, Gastblogger Sanne!

Hallo lieve allemaal!

De lieve Joandi Loes heeft mij gevraagd om gastblogger te zijn op haar onwijs leuke blog, mijn antwoord was
uiteraard direct; JA!
Ik vind het een hele eer en allemaal reuze spannend, want ik heb dit nog nooit gedaan.

Wie ben ik?

Ik ben Sanne, 26 jaar en ik woon samen met mijn lieve vriend Nout (27) in Enschede. Mijn roots liggen in Fryslan. Daar ben ik geboren en opgegroeid. Toen ik 18 was ging ik op kamers in Zwolle. Geweldige tijd beleefd, en, ook niet geheel onbelangrijk, die leuke Nout ontmoet.

In mijn studentenkamer merkte ik al dat ik het graag leuk en gezellig wilde op mijn eigen plekje. Toen zat ik nog in mijn rood/roze tijdperk, dus je kan je voorstellen hoe ‘girly’ mijn studentenhok eruit zag.

In 2012 kreeg ik een baan in de gehandicaptenzorg en ben ik verhuisd naar Twente.
Terwijl Nout nog in Zwolle bleef wonen, vanwege zijn studie, belandde ik in een studio. Heel klein, maar wel alles voor mezelf. Na een aantal jaar in een studentenhuis was dat al een hele grote vooruitgang! Geloof mij.
Dit was nog steeds niet de plek, waar ik mezelf kon uitleven op het gebied van interieur. Dus dan maar bij vriendinnen thuis aan de slag, want mijn handen jeukten.

In mei 2015 was het dan ein-de-lijk zover, Nout en ik gingen samenwonen. Het is een appartement met 2 verdiepingen en een ruim balkon (op het zuiden!). Eindelijk kon ik mij uitleven op het gebied van interieur.
Sinds vorig jaar ben ik actief op Instagram met het account @Lille.Hus. Oh my… Wat een ontdekking! Dat is nu toch wel mijn nieuwe verslaving. Er ging een wereld voor mij open. Iets wat ik het liefste doe, binnenkijken bij mensen, kan ik nu gewoon vanaf de bank doen. Halleluja! En daarnaast hoop ik mensen ook te inspireren met mijn eigen interieur.

Als gastblogger zal ik schrijven over van alles en nog wat, het heeft in ieder geval te maken met mijn grote passie; Interieur!

Veel liefs, Sanne

Misschien vind je dit ook leuk?