Even voorstellen, gastblogger Linda!

Geschreven door Linda Hummel 10 januari 2017
Even voorstellen, gastblogger Linda!
Hallo lieve lezers,
Wat leuk dat ik me als nieuwe gastblogger van aboutLoes aan jullie mag voorstellen! Afgelopen kerst stond ons kersthuis in de binnenkijker op dit blog en naar aanleiding daarvan heeft Joandi Loes mij gevraagd om haar vaste gastblogger te worden. Daar zei ik graag volmondig JA tegen!

Wie ben ik?

Ik ben Linda, 30 jaar en ik woon met manlief en dochter van 2,5 jaar nabij Amsterdam. Manlief is technisch gezien niet manlief, maar mijn verloofde. Omdat ik door de bevalling van onze dochter fysiek beperkt ben geraakt, staat onze bruiloft al geruime tijd ‘on hold’. Wat echter níet on hold heeft gestaan, is de aankoop én verbouwing van ons jaren ’30 huisje.

“Dit hebben we voor de kerst af…”

Wij (lees: de aannemer) zijn een jaar geleden begonnen met verbouwen en inmiddels is er… nog niets af! No worries, jullie hoeven me niet op te geven voor Help! Mijn man is klusser, het is hier prima bewoonbaar, het is alleen nog niet afgewerkt. Direct nadat de aannemer klaar was, verliep de huurtermijn van ons oude appartement. We zijn dan ook vol goede moed (“dit hebben we voor de kerst af!”) in ons nieuwe huis getrokken. Wie op mijn Instagram (@liefslinda12345) kijkt en denkt dat we van witte muren houden, nope! Dat is gewoon het nog altijd ongeverfde stucwerk! Ok, het hielp niet mee dat manlief tijdens de verhuizing zijn hand brak en we acht weken verder waren voordat de pinnen eruit mochten en het gips eraf – en tuurlijk, in de zomer geniet je nou eenmaal véél liever van de tuin en het mooie weer dan dat je binnen staat te klussen – maar nu we inmiddels in 2017 zitten, is er no excuse meer: er gaat geklust worden!
Er zal dan ook vast een blog van mij verschijnen over de vorderingen (let’s hope so!) of tegenslagen (hoort er nou eenmaal bij) van ons “projectje”. Maar waar ik jullie ook graag in wil meenemen, is mijn passie voor interieur(styling) en het zelf maken of op simpele wijze opleuken van woondecoratie. Een paar leuke stickertjes kunnen vaak al een heel nieuwe look geven!

Mijn eerste gastblog

In mijn eerste gastblog ga ik mijn favoriete woonwebshops met jullie delen. Omdat ik door mijn fysieke beperking niet makkelijk “live” kan winkelen, koop ik echt álles online (jep, inclusief de boodschappen!). Veel mensen vinden het een nadeel dat je bij online shoppen het product niet eerst kunt “zien en voelen”, maar als je vaak genoeg online shopt, leer je feilloos herkennen of je iets in real life inderdaad ook mooi vindt. Ik stuur inmiddels bijna nooit meer iets terug. Dus stand by voor mijn eerste gastblog waarin ik ook mijn tips en tricks van online shoppen met jullie deel!

Liefs Linda

Misschien vind je dit ook leuk?