Op bezoek in Zwolle bij creatieve Naomi

Geschreven door 31 december 2016
Op bezoek in Zwolle bij creatieve Naomi

De laatste keer nam Loes jullie mee naar het kersthuis van Linda. Vandaag op de laatste dag van 2016 neem ik jullie mee naar Zwolle. Hier woont de lieve Naomi met haar prachtige gezin. In mijn ogen heeft Noami 1 van de meest inspirende woonaccounts op instagram. Zij is altijd vriendelijk op instagram, creatief, maakt prachtige foto’s en hand gemaakte dingen.

Noami is een echt familiemens. Samen met haar grote liefde Jer en prachtige dochter Jaylin (5) woont zij in Zwolle. Naomi is gek op haar gezin en vrienden. Zij is erg sociaal, zorgzaam, een tikkeltje chaotisch en ontzettend creatief. Naomi is altijd bezig.

 Ik ben echt een bezig bijtje.

De stijl in haar huis is klassiek gemixt met industrieel. Ze heeft ontzettend haar best gedaan om van hun hoekwoning in Zwolle een thuis te maken. En dit is goed te zien wat een prachtige woning! Ze heeft samen met haar grote liefde de juiste balans gevonden en hun stijl komt daarin geweldig tot uiting. Dit heeft wel even geduurd en is een ontdekkingstocht geweest maar, wel een met een geweldig resultaat!

Onze nieuwe bank was liefde op het eerste gezicht!

Haar favoriete item is hun grote en stoere loungebank van Urbansofa. Na een tijd op zoek te zijn was deze bank liefde op het eerste gezicht. Hier kunnen zij als gezin op loungen en genieten van elkaar. Zoals je ziet is de bank ook echt een combinatie van hun stijl. De knopen geven het klassieke weer en de grove stof maakt de bank gelijk een stuk stoerder.

De plaid die mijn oma heeft gehaakt voor mij, wil ik op een dag door geven aan mijn dochter.

De prachtige gehaakte plaid is iets wat voor Naomi heel speciaal is. Haar oma maakte deze een poosje terug voor haar. Zij wil de plaid graag bewaren als mooie herinnering aan haar oma en ooit doorgeven aan haar dochter.

Het belangrijkste in huis is gezelligheid en warmte,

een plek waar je jezelf kunt zijn en anderen zich direct thuis voelen.

Recentelijk hebben zij de keuken aangepakt in hun huis. Ook hierin zie je haar eigen stijl heel duidelijk terug. Meubels verft zij dan ook rustig zelf en ze is gek op de chalkpaint van Annie Sloan. Je kan er direct mee aan de slag en voorbehandelen is niet nodig. Ook haar vriend is erg handig en dan vooral met hout. Hij maakte zelf hun tv-meubel. Het Bord achter hun bed, en creëerde hij een hoekje speciaal voor hun dochter. Naomi verfde een poosje terug hun eettafel en dressoir met Annie Sloan paint.

Als ik iets in mijn hoofd heb, doe ik het gewoon! Ik zie wel hoe het uitpakt.

Houd de basis van je huis neutraal en speel met accessoires en persoonlijke spullen om zo je eigen stijl te creëren. Naomi is gek op accessoires en koopt deze vaak bij de Xenos, Action, blokker enz. Ook komt ze graag bij de kringloop. Hier loop je soms fantastische dingen tegen het lijf. En anders maakt ze het wel fantastisch met een likje verf!

Naomi wil het aankomende jaar meer gaan trainen en gezonde nieuwe gerechten uitproberen. Zij is gek op koken en geeft graag haar eigen draai aan recepten. Ook zal zij zich nog meer gaan focussen op haar eigen gemaakte producten. Dingen creëren waar mensen blij van worden, daar haalt zij haar voldoening uit. Naomi is te volgen op instagram via @homenaoom, dus volg haar gauw! Dan hoef jij niks meer te missen van haar prachtige huis en heerlijke creativiteit!

Follow your heart en don’t give up,

dreams can come true just believe in it.

-Unknown

Liefs,

Michelle

Misschien vind je dit ook leuk?

9 Reacties

Sophie 7 juni 2017 - 13:26

Wat een mooie foto’s en handige tips!!!

Reply
Elke 7 juni 2017 - 15:06

Waaauw, wat een creatief persoon! Ik kende haar nog niet maar ga haar straks eens opzoeken! Want ze geeft ook echt wel goede tips!

Reply
Bianca 7 juni 2017 - 16:30

Vind het er allemaal heel mooi uit zien, hou zelf wel van deze stijl x

Reply
Sandra 7 juni 2017 - 17:03

Wat een prachtig interieur! Ik wil ook weer schuiven en doen in mijn woning. Toch maar weer eens beginnen met een moodbpard.

Reply
Dyonne Bakker 7 juni 2017 - 17:21

Wat leuk zeg! Die bank is echt geweldig! Ik hou ook van deze stijl

Reply
Judith 7 juni 2017 - 18:51

Wat creatief en mooi gedaan alles zeg. Meteen inspiratie

Reply
Merel 8 juni 2017 - 06:41

Schitterende inrichting. Het bewijs ook dat industrieel niet koud hoeft te zijn. Heel mooi.

Reply
Cassandra 8 juni 2017 - 08:21

Wat een prachtige ruimte, leuk die defensie invloeden ook. Doet me denken aan de tijd dat mijn man nog bij defensie zat.

Reply
Verena 10 juni 2017 - 13:55

Wat een mooie inrichting is dit, dit is echt helemaal mijn stijl! Ik onthoud zeker nog wat dingen voor eigen inspiratie

Reply

Laat een Reactie achter