Een lieve kerst met Pastel Tintjes

Geschreven door Joandi Loes Tholen 7 december 2016
Een lieve kerst met Pastel Tintjes

We hebben al een heleboel super leuke kerstartikels achter de rug zoals de Winter Wonderland kinderkamer van Caitlynn en de Kleurrijke kersttafel van Makien en niet getreurd er komen er nog een heleboel bij. Vandaag beginnen we alvast met een serie van kerstbinnenkijkers in de Pastel woning van Marleen. Gaan jullie mee een kijkje nemen in haar lieve kerstinterieur?

Ja, de kerstsfeer moet zeker passen in Marleen haar Pastelkleurige huis. Hier woont ze samen met haar Ruwharige teckel Pip. Omdat Marleen een tijdje geleden op zoek ging naar waar haar hart ligt, stuitte ze op interieur. Ze is pas begonnen met een opleiding in interieurstyling en uiteindelijk wilt ze als zelfstandige interieurstylist aan de slag. Hoe zou het toch komen dat ik Marleen zo leuk vind? Lijkt absoluut niet op mijn doel he, hahaha.

Hoewel ze al heel lang dezelfde ballen heeft, roze met goud is ze in 2016 gelukkig weer helemaal hip! Haar woonstijl omschrijft ze als een lieve Pastel woning. Marleen heeft nog wat meubelen uit haar oude stijl maar langzaam aan worden deze allemaal vervangen voor Scandinavische meubelen.

“Kerst is de tijd dat je helemaal los kan gaan! Doe dat dan ook!”, zegt ze. Overal in huis kan je kerstdecoratie neerzetten. Denk dan ook aan de slaapkamer, hal, keuken en toilet. Tegenwoordig heb je overal leuke kerstspullen maar Marleen heeft haar basis gekocht bij Intratuin en deze vult ze elk jaar aan met spulletjes van Hema, Sostrene Grene & Sissyboy. Het mooiste in haar kerstboom vindt ze de lichtroze kerstvogeltjes. Wat dan weer absoluut niet mag ontbreken zijn de glazen sneeuwbollen. Die bollen vindt ze prachtig van kinds af aan. “Toen ik jaren geleden een moeilijke periode had afgesloten kreeg ik van mijn moeder een sneeuwbal met een engel. Deze is voor mij heel bijzonder. En vaak vergeet ik deze express op te ruimen na de kerst. En staat die het hele jaar in huis.”

Marleen haalt haar inspiratie uit veel verschillende dingen: Instagram, Pinterest, Magazine’s, Winkels maar ook gewoon in de natuur. Wel probeert ze er altijd haar eigen draai aan te geven. Dingen klakkeloos kopiëren daar begint ze niet aan.

Om straks als interieurstylist aan de slag te gaan is Marleen sinds afgelopen september begonnen met bloggen. Maar naast deze leuke blog moet je voor meer pastelkleurige inspiratie zeker een kijkje nemen op haar Instagram. Maar begin alvast met hieronder naar de prachtige foto’s te kijken. Wat vinden jullie ervan?

Pink isn’t just a color, it’s an attitude!

-Miley Cyrus

Liefs Loes

Een lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjesEen lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjesEen lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjesEen lieve kerst met pasteltintjes Een lieve kerst met pasteltintjesEen lieve kerst met pasteltintjes

Misschien vind je dit ook leuk?

1 Reactie

nicole 22 september 2017 - 18:54

Ik vind die pasteltinten mooi. Weer eens wat anders dan altijd maar rood en goud.

Reply

Laat een Reactie achter