De 4 leukste kersttrends van 2016

Geschreven door Joandi Loes Tholen 20 november 2016
De 4 leukste kersttrends van 2016

We kunnen het niet langer ontkennen: het kerstseizoen is aangebroken! Dat betekent tijd voor mooie lichtjes in huis en gezellige accessoires. Gisteren kon je al inspiratie opdoen voor een stoere kersttafel en in deze blog brengt Karin van @Karinstahome je op de hoogte van de kersttrends voor dit seizoen.

Trend #1 Robuust en industrieel

De basiskleuren van deze trend zijn grijs, wit en zwart. Kleuren die daarbij toegevoegd kunnen worden zijn koper en goud. In de boom wordt dat gecombineerd met hout, ijzer en beton om het geheel een robuuste en industriële uitstraling te geven. Grote vormen en grafische ontwerpen passen helemaal binnen deze trend.

Trend #1 Robuust en industrieel

Foto  afkomstig van Intratuin.nl

Trend #2 Denim Drift

Eén van de hipste kleuren op het moment is blauw. Het is namelijk de kleur van het jaar 2017! Dat blauw hip is, is ook terug te zien in de kersttrends. De blauwe kleur wordt gecombineerd met veel wit en metalic. Door de kleuren ook in de rest van het interieur terug te laten komen, creëer je een serene uitstraling in huis.

Trend #2 Denim Drift

Foto  afkomstig van wehkamp.nl

Trend #3 Traditionele kerst

Ook de klassieke rode kerstkleur is dit jaar weer helemaal toegestaan. Het is wel traditioneel met een twist, want het rood wordt gecombineerd met de kleuren wit, zwart en goud. Ook komen er veel houten accessoires terug binnen deze stijl.

Trend #3 Scandinavische kerst

Foto  afkomstig van hm.com/nl

Trend #4 Sneeuwwit 

De laatste trend is mijn persoonlijke favoriet. De hoofdkleur binnen deze trend is – de titel verraadt het al – wit! Het wit wordt niet alleen gecombineerd met glanzende en natuurlijke materialen, maar ook met veel lichtjes. Ook goed bij deze trend passen zachte kussens en wollen plaids.

Trend #4 Sneeuwwit

Foto  afkomstig van homeyohmy.com

Hoe ziet jouw kerstboom er dit jaar uit?

It is Christmas in the heart that puts christmas in the air.

-W.J. Ellis

Lieve kerstgroetjes Karin

Misschien vind je dit ook leuk?

Laat een Reactie achter