Wil jij ook wrap’aholic’ blijmakers onder de kerstboom?

Geschreven door Joandi Loes Tholen 18 november 2016

Omdat ik zelf niet zo een inpakwonder ben, heb ik aan de pakjeskoningin van Instagram ,Tamara van @Pinkdivaday, gevraagd om een leuke inspiratieblog te schrijven over “blijmakers” onder de kerstboom. Ben jij ook een leek in inpakken en kan jij net zoals mij nog een hoop inpakskills bijleren? Neem dan snel een kijkje naar Tamara’s prachtige pakjes

Maximaal genieten is het momenteel in de winkels. Langzaamaan vullen de winkels zich met prachtig mooie kerstdecoraties. Zoveel leuks, zoveel nieuws, zo hip. Prachtige lampjes, kerstballen, kerstdecoratie, tafelkleden en heel veel mooi inpakpapier.

Ik ben gek op mooi inpakken. Ik kom om in de kadolinten, bindgarens, washi-tapes, glitters, kadolabels, confetti buisjes en allerlei uitgestanste mini kado accessoires om aan linten te binden.

In deze tijd van het jaar ben ik werkelijk de winkels niet uit te slaan. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Zoveel inspiratie, zoveel keus, zoveel ‘tofs’. En dan maar te zwijgen over mijn zwak voor inpakpapier! Mijn privé assortiment is ondertussen mega groot. Sterrendessins, kerstboom motiefjes, mint, goud, zilver of glitter papier? Ik kom er thuis bijna in om. En hoe smokkel ik überhaupt nog 1 rol ongezien mee naar huis? Ik heb zoveel dat ik bijna een winkel zou kunnen beginnen.

Uren kan ik rondstruinen tussen al dit fijne decoratie materiaal. Eindeloos aan het verzinnen waar ik het voor zou kunnen gebruiken. Het zijn natuurlijk ook super leuke ‘blijmakers’. Het tovert altijd een lach op iemands gezicht bij het in het ontvangst nemen van een kadootje.

Omdat ik altijd zo ontzettend blij word van deze feestelijkheden in de winkels, is het elk jaar weer een feestje om mijn creatieve geest de vrije loop te laten. En daarna maak ik heuse mini-kunstwerkjes van mijn gekochte verpakkingsmaterialen. Ik put eindeloos uit mijn privé assortiment om de mooiste creaties te maken. Maar ook om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een heuse ‘blijmaker’ ,met smart, ligt te wachten onder de kerstboom.

Eenmaal klaar zijn ze een genot voor het oog en eigenlijk zonde om uit te pakken. Ik zou er een heel jaar naar kunnen kijken. Ieder pakje is met liefde gemaakt. Om te stralen onder de kerstboom. Hopelijk geeft deze blog je extra inspiratie om je geliefde een prachtige ‘blijmaker’ te schenken. Het is niet moeilijk en echt geen uren werk. Hieronder kun je een aantal voorbeelden zien van mijn ‘wrap’aholic pakjes’. Gewoon zodat je een idee krijgt hoe het net even anders kan. En vergeet niet, het worden heuse ‘blijmakers’ en je tovert een glimlach op ieders gezicht met zo’n prachtig verpakt kado.

Ik wens jullie een wrap’aholice’ kerst toe vol inspiratie en heel veel mooie kado’s, op naar een bijzonder liefdevol en gezond 2017. Geniet!

There’s nothing that sets the heart racing in anticipation quite like a beautifully wrapped gift!

-Unknown

Liefs Tamara

Ps. Op de webshop van Liefs Loes vindt je alvast leuke spulletjes om je kerstpakjes mee te versieren.

Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom 2016-11-12-12-26-14Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom 2Wrap’aholic’ – blijmakers onder de kerstboom

Misschien vind je dit ook leuk?

8 Reacties

A.j.fwonen 18 november 2016 - 09:12

Wat een super leuke,enthousiaste,inspirerende vrolijke blog!op deze vroege vrijdagmorgen word ik er in iedergeval vrolijk van!liefs sylvana

Reply
Joandi Loes Tholen 18 november 2016 - 18:34

Wat een leuke reactie! Dat is wat we hopen te bereiken he 😀 Leuke blog he! Hopelijk schrijft ze er nog een heleboel 😀

Reply
Mary van Heijst 18 november 2016 - 16:27

Even een reactie… ik ben Mary en de moeder van Tamara. Ze maakt echt prachtige pakjes een lust voor het oog. Ook leuk om haar zo bezig te zien, is een voorbeeld voor ieder die daar voor open staat om ook die leuke dingen te maken. Mooie foto’s… Lieve groet.

Reply
Joandi Loes Tholen 18 november 2016 - 18:33

Oh wat leuk dat je reageert! Het artikel is echt prachtig geworden en Tamara is wat mij betreft echt een ware pakjeskoningin! 😀

Reply
Loes Rikkers 20 november 2016 - 13:19

Wat een mooie pakketjes allemaal! Zonde om uit te pakken 😉

Reply
Joandi Loes Tholen 20 november 2016 - 21:36

Ja dat vind ik ook! Leuke pakjes he 😀

Reply
Marsha 14 december 2016 - 21:08

Wow! Ziet er allemaal heel feestelijk en mooi uit!

Reply
Joandi Loes Tholen 20 december 2016 - 12:18

Mooi he! Ik krijg er altijd spontaan inpakwoede van 🙂

Reply

Laat een Reactie achter