Even voorstellen gastblogger Michelle

Geschreven door Joandi Loes Tholen 4 november 2016
Even voorstellen gastblogger Michelle

Even voorstellen, gastblogger Michelle

Ik zal mij even voorstellen aan jullie. Ik ben Michelle 28 lentes jong. Verliefd, verloofd en uiteindelijk getrouwd met mijn grote liefde. Een jongensmoeder dat ben ik. En in mijn huis vol mannen heb ik dan ook niks te klagen. Tuttig is daarom ook niet mijn ding. Stoer dat past bij mij, bij ons. Ik ben gek op natuurlijke materialen, lichte en sfeervolle ruimtes met een persoonlijke stempel.

img_20160426_103754Interieur is een passie

Interieur is een passie die ik op jonge leeftijd al ontwikkelde en vanuit huis mee kreeg. Ons huis was nooit hetzelfde. Wel altijd gezellig. Het was dan ook heel normaal dat als ik uit school kwam de bank weer anders stond. Mijn man heeft mij ook wel eens gesmeekt om niet als mijn moeder te worden. Helaas voor hem is dat niet gelukt! Al moet ik zeggen dat hij inmiddels is gewend aan mijn veranderdrang en hij zelf ook een eigen smaak en mening heeft ontwikkeld op het gebied van interieur. Enthousiasme werkt verslavend zullen we dan maar zeggen.

Sinds februari 2016 ben ik erg actief met foto’s van mijn eigen interieur op instagram onder de naam huusvantruus. Via instagram heb ik Joandi (Loes) leren kennen toen zij mij benaderde voor een binnenkijker in mijn huis. Na wat enthousiaste berichten over en weer was mijn  binnenkijker een feit. Het contact tussen mij en Joandi verliep duidelijk, snel, gemakkelijk en vooral heel gezellig en ongedwongen.

Wil jij voor mij gaan gastbloggen?

Toen kwam een aantal weken later een berichtje binnen. Of ik er voor open stond om te gaan gastbloggen voor aboutLoes? Ik zei gelijk “Ja!” maar, wist eigenlijk helemaal niet wat mij te wachten stond. Gelukkig is Joandi geduldig en kan ze mij heel goed leren om de handvaten te gebruiken die zij al heeft ontdekt. Mijn eerste blog staat daar door ook al een paar dagen online! Dit is een binnenkijker in het sfeervolle huis van Anneke. Ik heb er heel veel zin om te mogen schrijven voor aboutLoes, ik hoop dat ik jullie enthousiast kan maken en misschien zelfs een beetje kan inspireren op het gebied van interieur. Ik heb er zin in!

Liefs, Michelle

Misschien vind je dit ook leuk?

Laat een Reactie achter