Een kijkje in het sfeervolle huis van Anneke

Geschreven door Joandi Loes Tholen 28 oktober 2016
Een kijkje in het sfeervolle huis van Anneke

De laatste keer nam Loes jou mee naar het prachtige huis van Sharon, die liet zien hoe je warmte en knusheid inbrengt in een net verbouwd huis. Nu mag ik voor de eerste keer een binnenkijker doen. In deze binnenkijker ontmoeten wij Anneke en leren wij haar een beetje beter kennen. Kijk je mee met mij in dit sfeervolle huis?

Anneke is enthousiast, ondernemend, eigenwijs, een tikkeltje impulsief, en een echte levensgenieter. Samen met haar zoon woont zij in een prachtig arbeidershuisje uit 1928. Je kunt haar vinden op instagram onder de naam @zijvannr.10_ waar zij de meest prachtige foto’s deelt van haar sfeervolle woning en tuin.

Mijn glas in lood deurtje dat mag echt nooit weg!

Anneke heeft verschillende woonstijlen door elkaar met veel persoonlijke accessoires. Zoals een glas in lood deurtje dat al allerlei verschillende kleuren verf heeft gehad. Dit deurtje is al 30 jaar een stuk binnen haar eigen gezin. Ooit was dit deurtje een onderdeel van een dressoir wat eerst bij haar in de kamer stond. Later ging deze door naar haar dochter. Toen de conclusie kwam dat de kast nu toch op was is het deurtje bewaard gebleven en heeft het een mooie plek in haar huis gekregen. Zoals je kunt zien is dit een echt pronkstuk in haar huis.

 Favoriet in huis is mijn veel te grote hoekbank! Omdat je er zo heerlijk in kan loungen!

Het allerbelangrijkste in haar huis is vooral gezelligheid, een huis waarin zij zich lekker voelen! Je met je voeten op de bank kruipt! En vooral waar mensen zich vrij voelen en neer durven te ploffen. Ruimte voor goede gesprekken en humor.

Ik ben niet bang om te veranderen of te verven, ik doe het gewoon.

Haar huis is per seizoen weer anders! In de winter wil Anneke bijvoorbeeld graag een openhaard en zomers staat die dan weer in de weg. Dit zie je ook terug in de styling van haar huis op instagram, het leeft met de seizoenen mee.

In huis doet Anneke bijna alles zelf. En is niet bang om iets te veranderen of te verven. Neem de kast waar haar televisie in staat die was eerst wit! Ook heeft ze haar bank zelf opnieuw bekleed.

Anneke heeft niet echt een favoriet merk maar, de Scandinavische stijl spreekt haar nu erg aan! Daarin vind je prachtige verschillende merken.

De tip van Anneke is: begin met een goeie neutrale basis in huis, en door te veranderen van accessoires creëer je telkens weer een ander interieur.

De inspiratie voor haar huis haalt Anneke voornamelijk uit: VT wonen, Loods 5, woonprogramma’s en instagram.

Binnenkijker @Zijvannr10

 

Accept what live offers you and try to drink from every cup. All wines should be tasted;

some should only be sipped, but with others, drink the whole bottle

-Paulo Coelho

Liefs Michelle

Misschien vind je dit ook leuk?

10 Reacties

Astrid 31 oktober 2016 - 17:34

Mooi!!! <3

Reply
Ilse 31 oktober 2016 - 22:49

Echt een mooi interieur! En zelf de bank bekleed? Ben erg benieuwd hoe dan! Vind dat glas in lood deurtje inderdaad echt heel mooi.

Reply
Joandi Loes Tholen 3 november 2016 - 23:08

Ja knap he! Die Anneke is echt een supervrouw hoor 😀

Reply
Michelle Dutoit 7 juni 2017 - 09:41

Prachtig! Een Pinterest waardig interieur!

Reply
Marijke 7 juni 2017 - 10:06

Mooi interieur hoor! Ik ben niet zo goed in het stylen van mijn huis… best jaloers op mensen die dat wel kunnen.

Reply
Liset 7 juni 2017 - 10:29

Die hoekbank ziet eruit om heerlijk op te relaxen. Lekker groot!

Reply
Bianca Schrijft 7 juni 2017 - 11:35

Wat sfeervol! Zelf durf ik niet snel van dit soort materialen te gebruiken, maar dit is top! Die stam in een pot vind ik uniek, daar zou ik zelf nou nooit aandenken.

Reply
Sandra 7 juni 2017 - 16:23

Prachtig! Ik ben zelf voor een vrolijker interieur, maar ik heb hier toch weer inspiratie uit kunnen halen. En een kat in een foto is altijd +1. Haha…

Reply
Claudia Struijck 7 juni 2017 - 16:48

Oh wat een prachtig interieur. Zo ook echt iets voor mij zijn. Ik houd erg van rustige en neutrale kleuren. Dat poesje voor het raam maakt het helemaal af whahahaha.

Reply
Jolien 7 juni 2017 - 22:25

Wauw! Helemaal Pinterest proof. Echt een geweldig gezellig interieur waar ik zo in zou willen wonen!

Reply

Laat een Reactie achter