Winter wonderland op de kerstshow in Intratuin Halsteren

Geschreven door Joandi Loes Tholen 23 oktober 2016

Het is misschien een beetje vroeg maar gisteren was de officiële opening van de kerstshow in Intratuin Halsteren. Wil jij weten wat ik ervan vond en de rest van het fotoverslag zien? Lees dan snel verder..

De kerstshow was weer waar wonderland met veel pracht en praal. Ik werd er helemaal blij van en toen ik buitenliep op de melodie van “Jingle Bells” was ik al klaar om de kerstboom op te zetten. Weet je niet goed welke stijl je leuk vindt of ben je toe aan vernieuwing? Ik vind het een echte aanrader voor iedereen. Dus waar wacht je nog op? Hop naar Intratuin.

It is Christmas in the heart that puts christmas in the air.

-W.T. Ellis

Liefs Loes

Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren dsc01960Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren Kerstshow Intratuin Halsteren dsc02016 Kerstshow Intratuin Halsteren

Misschien vind je dit ook leuk?

8 Reacties

Daan 23 oktober 2016 - 21:45

Wow! Wat is het daar mooi! Bedankt voor de foto’s..dat was genieten. Helemaal zin in kerst!

Reply
Joandi Loes Tholen 23 oktober 2016 - 22:03

Ja het was echt prachtig daar! Ik heb er met volle tuigen van genoten, binnen een paar weken ga ik alweer opnieuw :D! Ik heb er al zin in.

Reply
Tine van Juwelendoosje 24 oktober 2016 - 21:11

Wow, wat een hoeveelheid mooie foto’s zeg, bedankt! Als je naar die mooie foto’s kijk raak je al helemaal in de kerstsfeer, ik krijg zin in glühwein… Ik ga lekker een glaasje nemen, de fles staat toch al klaar hihi 😀

Reply
Joandi Loes Tholen 24 oktober 2016 - 23:49

Wat lief van jou! Ik heb ook al zin in de kerst gekregen door mijn bezoekje. En dan besef je dat het nog maar oktober is. Haha, geniet van je glühwein!

Reply
Jonna@Burgertrutjes 24 oktober 2016 - 23:16

Complimenten voor de super mooie foto’s! Krijg gelijk zin om het huis te versieren. Altijd leuk een bezoekje aan zo’n mooi ingericht tuincentrum

Reply
Joandi Loes Tholen 24 oktober 2016 - 23:49

Dankjewel, super lief! Dan moet je dat gewoon lekker doen! Ik ga er hier ook langzaam aan mee beginnen denk ik :D. Ik ga binnenkort nog een paar bezoekjes posten!

Reply
Sharon 26 oktober 2016 - 21:38

Prachtig allemaal krijg er helemaal zin in

Reply
Joandi Loes Tholen 26 oktober 2016 - 23:34

Leuk is dat he! Ik ben al helemaal in kerstmodus 😀

Reply

Laat een Reactie achter