Wil jij ook een zelfontworpen stadskaart aan de muur?

Geschreven door Joandi Loes Tholen 15 oktober 2016
Wil jij ook een zelfontworpen stadskaart aan de muur?

Een tijdje was ik op zoek naar een mooie kaart van mijn geliefde stad Lyon, na een beetje zoeken stuitte ik op de Instagram account van Mujumaps. Mujumaps geeft mensen de kans om zelf een kaart samen te stellen van eender welke plek ter wereld. Hoe je dat kan doen en waarom ik voor Lyon heb gekozen leg ik je in dit artikel uit.

Iedereen die mijn Over Loes Pagina weet dat Lyon een speciale plek is voor mij. Afgelopen jaar heb ik een half jaar in Lyon gestudeerd om mijn Frans beter onder de knie te krijgen. Ik kan met veel blijdschap en trots ook zeggen dat dat effectief is gelukt. Het zou een leugen zijn moest ik zeggen dat dat het enige is wat ik daar heb gedaan. Ik heb een stevig vleugje cultuur opgesnoven, heel veel leuke mensen leren kennen en er mijn hart verloren. Lyon is een prachtige stad en zeker een aanrader voor iedereen voor een leuke citytrip.

Exact een jaar geleden woonde ik rond deze tijd al 3 maanden in Lyon en na mijn terugkomst afgelopen januari besefte ik dat Lyon altijd een onderdeel van mij zal zijn. Je kan hier in huis al wel enkele kleine souvenirtjes en verwijzingen vinden naar Lyon maar ik wilde nog graag een groot aandenken en dat is wanneer Mujumaps in de kijker kwam.

Op de site van Mujumaps kan je jouw favoriete plek kiezen door een stad naar keuze in te geven, vindt je dit beeld nog te algemeen? Geen probleem je kan zoveel inzoomen als je wilt en er zelf voor kiezen enkel een paar straten te laten zien. Nadien kan je hem voorzien van een uniek bijpassend label met de coördinaten en de stadsnaam. Er is ook nog de mogelijkheid om een stijl te kiezen. Ik heb gekozen voor de zwart/witte print maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een rode of een groene print.

Mujumaps zorgt ervoor dat jij een unieke poster die je zelf hebt ontworpen in een paar seconden tijd kan omtoveren tot pareltje van je woonkamer. Ben je overtuigd en wil je zelf ook een mooie kaart bestellen? Dan kan je hiervoor mijn persoonlijke 10% kortingscode aboutloes10 gebruiken . Zo heb jij binnenkort een prachtig staaltje kunst aan de muur maar voor net een tikje minder. Wil je nog meer foto’ zien? Neem dan zeker ook een kijkje op mijn Instagram.

The world is a book and those who do not travel read only one page.

-St. Augustine

Liefs Loes

Mujumaps Mujumaps MujumapsMujumaps Mujumaps Mujumaps Mujumaps

Misschien vind je dit ook leuk?

26 Reacties

Anne 26 maart 2017 - 12:07

Wat leuk, ik ken Lyon alleen als de grauwe stad zoals je hem van buitenaf ziet op de route du soleil….. In een van mijn komende Frankrijktrips dus maar eens wat meer aandacht aan besteden!

Reply
Joandi Loes Tholen 26 maart 2017 - 18:23

Lyon is echt één van de mooiste steden ter wereld, en ik heb er al heel veel gezien! Natuurlijk ben ik niet echt objectief maar het is waanzinnig mooi daar. Binnenkort ga ik ook mijn 5 Lyonese stadsfavorieten plaatsen. Dat is misschien nog wel leuk voor je dan!

Reply
Jess 26 maart 2017 - 12:15

Super coole trend! Ik zou wel eentje van Antwerpen willen <3

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:24

Kan je ook bestellen uiteraard!

Reply
Tessa | Daily Inception 26 maart 2017 - 14:13

Super gaaf! Ik zie deze steeds vaker voorbij komen, lijkt mij erg leuk als item in mijn huis. Natuurlijk zou ik al snel kiezen voor mijn eigen stad. Dordrecht 🙂

Reply
Joandi Loes Tholen 26 maart 2017 - 18:22

Dat zou ook vast erg mooi staan!

Reply
MaMa Silvy 26 maart 2017 - 15:22

Is heel origineel! Leuk idee!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:25

Dankjewel!

Reply
Cassandra 26 maart 2017 - 16:30

Heel tof! Ik zou dit nog wel van m’n geboortestad (groningen) willen hebben nu ik in het oosten woon

Reply
Joandi Loes Tholen 26 maart 2017 - 18:21

Die kan je uiteraard zelf ook maken!

Reply
Carrière-impuls 26 maart 2017 - 16:50

Super gaaf! Ik ga eens een kijkje nemen op die website.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:25

En heb je er eentje besteld?

Reply
Priscilla 26 maart 2017 - 17:37

Ik vind zulke kaarten echt heel erg tof en kan me goed voorstellen dat je ontzettend blij bent met deze nieuwe decoratie. Zeker omdat Lyon zo’n bijzondere betekenis voor je heeft. Mooi om zo’n tastbare herinnering te hebben aan je mooie (studie)reis.

Reply
Joandi Loes Tholen 26 maart 2017 - 18:20

Ja het is ondertussen al bijna 2 jaar geleden dat ik vertrok maar als ik foto’s zie heb ik nog steeds verschrikkelijke heimwee! Dit helpt er wel een beetje bij 🙂

Reply
Elien 26 maart 2017 - 18:13

Hoe leuk! Ik ga eens naar de website surfen. Ik vind die kaarten altijd onwijs gaaf! XXX

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:25

En heb je er eentje besteld?

Reply
Mickey 26 maart 2017 - 21:17

Wat een super leuk idee!! Deze ga ik zeker opslaan onder mijn favoriete sites. Ook een fantastisch idee om cadeau te geven aan iemand. Bedankt voor deze tip!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:27

En heb je er ondertussen al eentje gekocht?

Reply
Tine 27 maart 2017 - 11:35

Fantastisch idee! Ik woon zelf in het buitenland dus dit lijkt mij echt ideaal om aan de muur te hangen om zo toch altijd mijn stad (Antwerpen) nog steeds dichtbij te hebben!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:26

Oh ja woonde jij niet in Ierland? Dat lijkt me een super goed idee.

Reply
sabine 27 maart 2017 - 14:03

Gave stadskaart! Ik heb twee kaarten van Mapiful, van Stockholm en Amsterdam 🙂 ook wel aan te raden!

Hier zie je ze en ze werken dus ook samen met bloggers! http://sofarsosabine.com/amsterdam-and-stockholm-mapiful/

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:26

Oh leuk! Die zien er heel mooi uit. Ik heb er nu eentje van Kunst In Kaart en Mujumaps. 2 Echte aanraders.

Reply
Jeroen 27 maart 2017 - 18:58

Mooi. Heb nu een luchtfoto hangen, maar dat zwart wit is net even meer stylish

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:27

Maar een luchtfoto lijkt me ook erg leuk!

Reply
Diana 27 maart 2017 - 21:55

Ben deze kaarten al eerder tegen gekomen en vind ze zo onwijs leuk. Leuk idee om je reis op een originele manier een plek te geven.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:28

Ja dat is inderdaad ook zo! Heel tof.

Reply

Laat een Reactie achter