Liebsteraward

Geschreven door Joandi Loes Tholen 26 september 2016
Liebsteraward

liebster-award1

Een tijd geleden werd ik genomineerd voor de Liebsteraward. Super leuk en flatterend natuurlijk. Alleen was de nominatie me even ontglipt. Dus bij deze mijn vervolgstukje hierop.

Genomineerd door…

De Liebsteraward is een origineel initiatief waarbij bloggers andere bloggers nomineren. Allemaal beginners die elkaar wat meer volgers gunnen. Ik ben daarom ook super vereerd dat ik genomineerd werd door Eve van The Fresh Gang. Eve heeft een leuke blog waarbij ze haar kijk op het moederschap op een erg grappige en realistische manier beschrijft. Ze deelt ook reviews die ze doet van producten waarbij ze altijd heel eerlijk te werk gaat. Kortom een echte aanrader waarop je zeker eens een kijkje moet nemen.

Volgens de spelregels moet ik enkele vragen beantwoorden die Eve voor me heeft opgesteld. Dus bij deze, hier gaan we:

Vragen van Eve voor mij

 • Wat doe jij in het dagelijkse leven naast bloggen?

Ik ben nog een student. Ik ben langzaam aan ook bezig om mijn eigen bedrijfje in interieurstyling en grafisch design op te starten, maar voorlopig blijf ik ook nog wat studeren.

 • Wat is je ambitie met je blog?

Ik gebruik mijn blog voorlopig nog als hobby. Met de tijd wil ik mijn blog ook gebruiken om mijn bedrijfje te promoten en nieuwe klanten te zoeken.

 • Wat is tot dusver je grootste succes?

Mijn grootste succes is gewoon hoe ik leef. Ik probeer mijn gestelde doelen te halen, hoe moeilijk ze met momenten ook zijn en probeer hier steeds een succesverhaal van te maken. Mijn studies zijn hier het grootste voorbeeld van. Ik had niet de geschikte vooropleiding om te starten aan mijn studies. Het heeft me veel bloed, zweet en tranen gekost. Ook veel steun en overtuigingskracht van andere mensen die mij hebben doen inzien dat ik wel slim genoeg was om het te halen. En het is me gelukt. Ik kan met trots binnenkort mijn diploma in ontvangst nemen ondanks dat veel mensen dachten dat het mij niet zou lukken. Je kan beter de lat te hoog leggen en hiernaar proberen te streven dan te laag denk ik dan.

 • Waar sta je over 5 jaar?

Over 5 jaar zie ik mezelf met nog een paar extra diploma’s op zak, een eigen goed draaiend bedrijf. En hopelijk ook een ring rond die ringvinger :p

 • Wat zou je graag over willen doen in je leven en waarom?

Mijn kindertijd, ik denk dat ik al vanaf ik klein ben altijd heb geprobeerd om bij de grote te horen. Ik was altijd erg nieuwsgierig en wilde van alles op de hoogte zijn (nog steeds trouwens). Ik zie nu het tegenovergestelde bij mijn kleine broer die nog steeds echt een kind is terwijl ik op die leeftijd al veel volwassener ingesteld was. Ik vind dat heel erg mooi om te zien en soms denk ik dat ik ook meer kind had moeten zijn en genieten van het kind zijn in de plaats van te streven naar volwassen zijn. Al heeft dat natuurlijk ook zijn voordelen. Laten we zeggen dat ik het graag op 2 verschillende manieren had willen beleven.

 • Welke gadget mag niet in jouw leven ontbreken?

Mijn gsm, maar niet omwille van alle redenen die je misschien verwacht. Ik hecht heel veel waarde aan foto’s en herinneringen die ik gekoppeld heb aan bepaalde muziek. Via mijn gsm heb ik een rechtstreeks kanaal naar al mijn waardevolle herinneringen van de laatste jaren. Herinneringen kan je maar 1x maken en die staan voor altijd in je geheugen gegrift. Ik vind het altijd erg fijn om dat allemaal nog eens op te rakelen.

 • Kan je jezelf in 5 woorden omschrijven?

Eerlijk, extrovert, behulpzaam, sociaal & meelevend

 • Wat is je best bekeken post op je blog/website?

Dat is mijn artikel over de deco in de trappenhal. dit blijkt voor veel mensen toch een moeilijkheidsfactor te zijn om te decoreren waardoor het vaak leeg blijft. Ik vind het erg leuk dat er zoveel mensen zijn die het als inspiratiebron zien.

 • Welk liedje heeft jouw recent het meeste geraakt?

Objects in the Mirror van Mac Miller. Dat is een liedje dat erg speciaal is voor mijn vriend en mij.

To build a home van The Cinematic Orchestra. Zal voor mij als persoon altijd heel speciaal blijven. Hier put ik kracht uit op momenten dat ik het nodig heb.

 • Wat is jouw guilty pleasure?

Ik heb er stiekem 2. Met ijsjes en pizza kan je mij altijd verleiden. Dat zijn twee dingen waartegen ik geen nee kan zeggen en alle dagen zou kunnen eten. Al heb ik ook weer nood aan een stukje kaas elke dag. Oeps deze vraag blijkt moeilijker dan ik dacht.

 • Wat is je favoriete boek?

Dat zijn zonder twijfel alle boeken van Jip & Janneke. Dit zijn de boeken die ik als kind alle dagen uit voorgelezen wilde worden. Hier zal ik heel mijn leven lang vrolijk en gelukkig van worden denk ik. Bij de Hema vindt je nog steeds de jaarlijkse Jip & Janneke collectie. Ik moet mezelf altijd tegenhouden om niet alle stuks hieruit te kopen.

De spelregels

 1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog.
 2. Vermeld de award op je blog en beschrijf jouw favoriete blog die een nominatie verdiend.
 3. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 11 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
 4. Vermeldt deze regels in je eigen blogpost & informeer de bloggers die je genomineerd hebt voor de liebster award en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

Mijn nominaties

Ik nomineer Daan van Daandimple. Zij heeft een erg leuke blog waarop ze maandelijks een artikel schrijft over interieur. Daarnaast heeft ze ook een eigen zaak in grafisch design. Je voelt het dus al komen totaal hetgeen wat ik wil bereiken. Zij is een ware inspiratiebron voor mij. Daan ontwerpt de leukste geboortekaartjes en posters. Ga hier dus zeker een kijkje nemen!

Als tweede nomineer ik Lieke van La Boutique de la Maison. Lieke is al jaren gefascineerd door interieur en architectuur. Zij probeert op haar blog een antwoord te geven op de vraag: “hoe wordt sfeer gecreëerd?”. Een blog vol met leuke inspiratieartikelen voor iedereen die geüpdate wilt blijven van de leukste en nieuwste interieurtrends.

Mijn opgestelde vragen

 1. Waarom moeten mensen jouw blog volgen?
 2. Waarom ben je begonnen met bloggen?
 3. Heb je een tip voor mensen die hun huis gaan (her)inrichten?
 4. Waar koop jij de meeste meubels?
 5. Wat is jouw interieurstijl?
 6. Wat is je favoriete meubelstuk in je huis?
 7. Wat is je favoriete kamer in je huis?
 8. Is er een item in je huis met een bijzonder verhaal?
 9. Hoe doe jij wooninspiratie op?
 10. Wat wil je nog bereiken in je leven?
 11. Waar zie jij jezelf over 10 jaar?

Ik ben alvast erg benieuwd naar jullie antwoorden hierop!

Heel veel succes

Liefs Loes

Misschien vind je dit ook leuk?

4 Reacties

Lieke 26 september 2016 - 14:48

Leuk initiatief, zo leer je ook de blogger kennen!

Reply
Joandi Loes Tholen 4 oktober 2016 - 21:35

Bedankt! Ben alvast benieuwd naar jouw artikel 😀

Reply
Eve 26 september 2016 - 18:57

Ontzettend leuk! Leuk om te lezen en knap dat je je grenzen hebt opgezocht! 😀

Reply
Joandi Loes Tholen 4 oktober 2016 - 21:35

Wat lief! Bedankt 😀

Reply

Laat een Reactie achter