Op de koffie bij Michelle van ‘Huusvantruus’

Geschreven door Joandi Loes Tholen 24 september 2016
Op de koffie bij Michelle van ‘Huusvantruus’

Afgelopen week droomden we weg in de babykamer van Caitlynn en vandaag gaan we figuurlijk op de koffie bij Michelle. Ze is 28 jaar jong en gek op haar man en zoontjes (van 1 en 4 jaar oud). Michelle staat vol in het leven. Ze geniet, beleefd en houdt ervan. Ze is een creatieve duizendpoot en vindt het leuk om alles zelf te doen. Lekker eten en een goed gesprek laat ze dan ook niet aan zich voorbij gaan. “Genieten van de kleine dingen vind ik erg belangrijk”, zegt ze.

Zoals je ziet besteedt ze veel aandacht aan haar interieur. Dat komt omdat ze er gek op is. Ze blogt er niet over, maar ze heeft wel een erg leuke Instagram (@Huusvantruus) waarop ze hele mooie foto’s deelt. Als je nog meer van haar huis wilt zien moet je er zeker eens een kijkje gaan nemen.

Ze doet wooninspiratie op uit woonprogramma’s, woonmagazines, Instagram en Pinterest. Maar ze houdt er vooral van om op pad te gaan. “Ik vind het heerlijk om bv. Door Loods 5 te struinen en daar inspiratie op te doen”. Haar meubels koopt z dan weer op erg verschillende plaatsen. Dat kan op Marktplaats, Ikea, Kwantum of van bij de Hema zijn. Maar net zo goed een familiestuk of uit een oude boerenschuur. “Het liefst heb ik spullen met een eigen verhaal en/of uit natuurlijke materialen”. Net zoals de Biedermeier kast. Dit is een familiestuk. “Hij is van de babykamer van mijn neefje naar mijn moeder verhuisd en nu staat hij bij mij”. Ook het ouder lessenaartje is van een familielid geweest. “Buiten staat een grote zinkel teil en oud facetta die ik bij een boer kocht”. Ook de ladder die in de woonkamer staat, kocht ze daar.

Eerder was de stijl van Michelle’s huis erg landelijk en was ze een beetje zoekende. Nu werkt ze met de kernwoorden: stoer, praktisch en rust. “Zoetsappig moet het niet worden in ons mannenhuis”, zegt ze. Haar favoriete kamer is de woonkamer omdat ze daar graag met zijn allen zijn. Alle muren zijn hier zacht grijs en die van achter de bank is twee tinten donkerder. De deuren, kozijnen en vensterbanken zijn dan weer wit. In combinatie met de lichte vloer zorgt dit voor een rustige sfeer. “Net omdat we een relatief klein huis hebben is dat nodig”.

Als tip wil ze nog graag meegeven dat je vanuit een rustige basis moet werken. “Gebruik andere accessoires als je een andere sfeer wilt creëren”. Denk ook altijd goed na wat je wilt. Een moodboard op Pinterest gebruiken als richtlijn als je iets wilt kopen, helpt hier heel goed bij. Maar het allerbelangrijkste is dat je ervoor moet zorgen dat je je thuis voelt.

Wat vindt jij van Michelle’s huis? Wil je graag nog meer binnenkijkers zien, neem dan gauw een kijkje in het huis van Judith.

You are awesome, don’t ever forget it

-Unknown

Liefs Loes

Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus Huusvantruus

Misschien vind je dit ook leuk?

7 Reacties

Fleur 1 oktober 2017 - 14:49

Mooi interieur! Die stoelen staan ook op mijn verlanglijstje. De houten planken om het muurtjes is een goed idee en zou ik hier in huis ook goed kunnen toepassen

Reply
Laura Martens 1 oktober 2017 - 14:57

Heel apart maar super mooi interieur!! Mooie foto’s gemaakt ook.

Reply
nicole 1 oktober 2017 - 15:20

Ik vind het een mooi huis. Ook al is ze dan een beetje zoekende qua stijl het komt toch wel evenwichtig over.

Reply
Sofie 1 oktober 2017 - 15:26

Wauw, wat een mooi interieur! Van deze stijl hou ik enorm. Vooral de stoelen vind ik mooi!

Reply
Linda 1 oktober 2017 - 16:19

Wat een mooi interieur. Ik hou wel van deze stijl, alles past.

Reply
Blog & Beauty 1 oktober 2017 - 18:30

Echt helemaal ingericht naar mijn smaak. Vooral die stoelen vind ik prachtig bij die tafel.

Reply
Marion 2 oktober 2017 - 08:11

Ik hou van dit soort binnenkijkers. Wat een prachtige, inspirerende foto’s. Ik ga @huusvanTruus zeker volgen op Instagram

Reply

Laat een Reactie achter