Even wegdromen in de babykamer van Caitlynn

Geschreven door Joandi Loes Tholen 19 september 2016
Even wegdromen in de babykamer van Caitlynn

Goeiemorgen iedereen, vandaag begint er weer een nieuwe werkweek. Je kan eerst nog even kijken naar de binnenkijker in het Scandinavische huis van Judith of de Zwart/witte woning van Mariëlle. Maar we kunnen ook een kijkje nemen in de sprookjesachtige slaapkamer van de éénjarige Caitlynn. Deze kleine meid is de dochter van Alice. Zij zal vanaf binnenkort een vaste gastblogger worden op aboutLoes. Kijken jullie mee?

Alice woont samen met haar man (de liefde van haar leven) en prachtig dochtertje in het mooie Katwijk aan Zee. Ze heeft zelf geen blog, maar wel een prachtige Instagramaccount (@alice_vanduijvenvoorde) die je zeker eens moet bekijken. Ze is wel van plan om ooit zelf een blog te beginnen, maar tot dan zal je elke 2 weken een verfrissende post uit haar hand kunnen lezen op aboutLoes.

Ze is gek op fotografie en en interieur. “Zodra ik even tijd heb, sla ik wat tijdschriften open of surf ik op het internet op zoek naar inspiratie” zegt ze. Op Instagram heeft ze al heel veel ideeën voor haar huis gevonden. Ook heeft ze er tal van leuke mama’s met prachtige kinderen ontmoet. “Ze zijn allemaal even lief”. Via hen vindt ze ook nieuwe inspiratie voor de kledij en het kamertje van haar kleine meid.

De stijl van Caitlynn’s slaapkamer beschrijft Alice als Scandinavisch met een vleugje vintage. Er is niet echt een stuk met een bijzonder verhaal, maar ze vindt het hemeltje van Numero74 wel echt prachtig. “Deze geeft haar kamertje zoveel sfeer”.

De meubels komen werkelijk overal vandaan. “Ik kijk graag op Marktplaats of in kringloopwinkels voor iets bijzonders”. Op de sites Lidor, Cozykidz en Mevrouwaardbei vindt ze de meeste en leukste dingen voor de kamer van Caitlynn.

Als tip wil ze nog meegeven dat nieuw niet altijd mooier is. Als je goed zoekt kom je enorm leuke tweedehands items tegen die vaak nog heel mooi en uniek zijn. Ook is het erg belangrijk om eerst goed t bedenken wat jouw style is. Zorg dat je voldoende inspiratie hebt gevonden op bv. Instagram of Pinterest.

Wat denk je ervan? Ik ben alvast klaar om weg te dromen in Caitlynn’s kamer, jullie ook?

Would you like an adventure now, or shall we have our tea first?

-Peter Pan

Liefs Loes

Caitlynn's kamer Caitlynn's kamer Caitlynn's kamer Caitlynn's kamer Caitlynn's kamer Caitlynn's kamer Caitlynn's kamer Caitlynn's kamer

Misschien vind je dit ook leuk?

4 Reacties

Sophiagetfit 19 september 2016 - 15:16

Zo mooi! Echt heel leuk gedaan!

Reply
Joandi Loes Tholen 4 oktober 2016 - 21:37

Prachtig toch? Ben er helemaal weg van 😀

Reply
Robin Valentine 28 september 2016 - 10:42

wauw wat prachtig gedaan zeg! heel mooi 🙂

Reply
Joandi Loes Tholen 4 oktober 2016 - 21:35

Prachtig he! Daar droomt toch elk klein meisje van!

Reply

Laat een Reactie achter