Ga je mee een kijkje nemen bij ‘Juudithhome’?

Geschreven door Joandi Loes Tholen 10 september 2016

Judith Huls van de interieurblog Juudithhome is één van de grote namen die ik al een paar jaar volg. Haar huis is volledig in de stijl die ik mooi vind. Hierdoor kan ik me vinden in bijna alles wat ze schrijft en post. Ze blogt reeds 2 jaar als Juudithhome, maar daarvoor had ze nog enkele andere blogs. Vandaag neem ik jullie mee op een tour door haar huis en kunnen jullie ook een kijkje nemen.

Judith is één van de influencers die ervoor heeft gezorgd dat ik zelf ben gestart met mijn blog. Ik zag haar posts telkens voorbij komen, haalde er inspiratie uit en nadat ons huis klaar was dacht ik plots, hey dat wil ik ook! Ik wilde zelf kunnen delen waaruit ik inspiratie haal en op mijn beurt mensen inspireren. En wat is dan een betere manier dan rechtstreeks via mijn bron van inspiratie, Judith?

Ze was zo lief om toe te stemmen dat ik een binnenkijker zou posten en daar ben ik heel dankbaar voor. Hopelijk vinden jullie haar huis net zo mooi als mij.

Judith beschrijft haar stijl zelf als “Scandinavisch met een stoer tintje”. Ik vind zeg dat je het niet beter zou kunnen beschrijven. De lichtheid en elegantie van het overheersende Scandinavische gaan hand in hand met de stoere accenten zoals de witte muren in de slaapkamer met af en toe een paar blootliggende bakstenen. Ze probeert sinds kort ook meer mooie reisobjecten toe te voegen. Dat geeft het net dat extra vleugje leven en persoonlijkheid. De manden aan de muur zijn hiervan een voorbeeld. Eentje is een cadeau dat haar schoonmoeder meebracht uit Afrika. En tijdens haar laatste reis naar Zakynthos een paar weken geleden tikte ze een mooi kleedje op de kop dat nu ligt te pronken in de keuken.

Haar favoriete kamer is de woonkamer. Ze brengt hier het meeste tijd door, maar ze restyled deze ook het meeste. Op de foto’s zie je nog wat roze accenten, maar deze zijn sinds kort alweer verdwenen en vervangen door neutralere tinten. De schommelstoel is zonder twijfel haar favoriete meubelstuk. “Hij staat zo leuk en hij maakt de woonkamer helemaal af”: zegt ze. Als ik haar vraag waar ze haar grote meubels koopt zegt ze dat heel verschillend is. “Het kan van bij de Kwantum zijn, maar net zo goed een stukje design van bij Zuiver of een leuke vondst van bij IKEA.”

Als tip voor mensen die gaan (her)inrichten wil ze meegeven dat je op zoek moet gaan naar een stijl die je zelf leuk vindt. “Zoek bijvoorbeeld eerst naar inspiratie voordat je een grote aankoop doet.” De inspiratie haalt ze zelf op verschillende manieren. Instagram, Pinterest maar ook woonbladen komen allemaal aan bod. Ook zegt ze nog: “Het is altijd een goed idee om grote meubels vooraf uit te meten met kranten. Dat is altijd handig.”

Ga zeker een kijkje nemen op Judith haar blog Juudithhome. Ik kan je verzekeren, inspiratie gegarandeerd!

One small positive thought in the morning can change your whole day

-Dalai Lama

Liefs Loes

Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith HulsBinnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith HulsBinnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls Binnenkijken bij Judith Huls

Misschien vind je dit ook leuk?

4 Reacties

Charlotte 10 september 2016 - 11:13

Echt prachtig! Super mooi artikel. Wij krijgen binnenkort de sleutel van ons nieuwe huis (!!!!) dus fijn om inspiratie op te doen

Reply
Joandi Loes Tholen 10 september 2016 - 11:26

Bedankt! Oh wat leuk. Succes ermee 😀

Reply
Lauri 10 september 2016 - 11:22

Wauw, dit idee echt een mooi huis! Ik ben verliefd hihi

Reply
Joandi Loes Tholen 4 oktober 2016 - 21:38

Prachtig he! vind ik ook hoor 😀

Reply

Laat een Reactie achter