Neem een kijkje in onze slaapkamer

Geschreven door Joandi Loes Tholen 1 september 2016
Neem een kijkje in onze slaapkamer

Ik ben van nature iemand die het liefste alles wit heeft maar in onze slaapkamer wil ik het toch een tikje gewaagder doen. Mijn vriend had me een paar maanden voor onze verhuis op een speciale kleur blauw gewezen die hij wel leuk vond. Omdat hij toch ook wel (een klein beetje) inbreng mocht hebben, heb ik me rot gezocht achter de perfecte kleur. Zo gezegd, zo gedaan EN gevonden! De kleur blijkt een topper te zijn want echt iedereen is er weg van.(hopelijk jullie ook)

Een slaapkamer mag toch net altijd iets specialer zijn als de rest en net daarom blijkt deze kleur zo goed te werken. In een andere ruimte denk ik dat het de mensen echt had afgeschrikt.

Omdat ik de kleur toch ergens anders nog een keertje wilde laten terugkomen in de slaapkamer heb ik een ikea-kast gepimped (hier schreef ik eerder deze post over) en in dezelfde kleur geschilderd. Deze staat aan de overkant van de accentmuur.

De lege plaats naast onze schouw moest van mij ook een nut krijgen, het is toch zo zonde dat je al deze plek kwijt bent. We zijn dus een paar steigerhouten planken in de bouwmarkt gaan halen en hebben er schappen van gemaakt. Hierop hebben we nu leuke accessoires als decoratie gezet. Dat geeft toch net even dat extra vleugje β€˜thuis’ aan je huis. Hierover kan je meer lezen in de post die ik erover schreef.

Als laatste geef ik jullie het verhaal achter ons witte houten bankje. Dit bankje is al meer als 10 jaar met mij mee aan het verhuizen. Het heeft al alle kleuren van de regenboog gehad. Het kussen heeft ook al tal van stofjes gezien maar ik blijf hem leuk vinden. Dus die houden we erin!

Wat vinden jullie ervan? Geslaagd of toch maar wit?

Every dag begins with an act of courage and hope: Getting out of bed.

-Mason Cooley

Liefs Loes

Slaapkamer Slaapkamer Slaapkamer Slaapkamer Slaapkamer SlaapkamerSlaapkamer Slaapkamer Slaapkamer Slaapkamer Bedroom

Misschien vind je dit ook leuk?

8 Reacties

Sophiagetfit 1 september 2016 - 09:59

Super mooi!

Reply
Joandi Loes Tholen 1 september 2016 - 17:46

Bedankt!

Reply
Grace 1 september 2016 - 17:36

De steigerplanken komen echt heel mooi uit tegen die blauwe muur. Welke kleur heb je uiteindelijk gekozen? Zelf hebben wij Indigo Blauw van Karwei in de logeerkamer. Vind dat ook erg mooi geworden, terwijl ik helemaal geen fan ben van blauw. (al schijnt een blauwe slaapkamer wel het beste te zijn om goed te slapen πŸ™‚ )

Oh en die knopen! Die vind ik altijd ook zo leuk!

Reply
Joandi Loes Tholen 1 september 2016 - 17:48

Heel erg bedankt! Ik weet jammer genoeg alleen de kleurnummer, maar hij had geen naam. Ja bij ons in huis is blauw wel de rode draad. Het is inderdaad een rustgevende en relaxerende kleur. Ik moet ook zeggen dat ik de rust wel gelijk voel als ik thuis kom. De knoppen zijn van HK Living. Ik ben er echt blij mee. πŸ˜€

Reply
Volgmama 1 september 2016 - 18:39

Heel mooi!

Reply
Joandi Loes Tholen 1 september 2016 - 18:51

Bedankt! πŸ˜€

Reply
Jonna@Burgertrutjes 1 september 2016 - 22:47

De ladekast is super tof!

Reply
Joandi Loes Tholen 2 september 2016 - 00:41

Hi, wat lief! Bedankt πŸ˜€

Reply

Laat een Reactie achter