Welke stoel kies jij?

Geschreven door Joandi Loes Tholen 29 juli 2016
Welke stoel kies jij?

Ik vond de trend waarbij je een mengeling van stoelen rond de eettafel zet ontzettend leuk. Vorig jaar begon ik deze trend overal tegen te komen op alle interieur blogs die ik volgde. Ik heb toen beslist dat in ons eerste huis er ook een mix van stoelen moest komen. Zo gezegd, zo gedaan. We kochten 3 stoelen tweedehands en ook 3 nieuwe om een mooie balans te krijgen tussen oud en nieuw. De 3 oude knapten we op en schilderden we in verschillende kleuren (we hadden er 1 in blanke hout en 2 in donker hout).

Jammer genoeg ben ik vergeten foto’s te maken op voorhand, maar hieronder kan je wel de foto’s terugvinden met het eindresultaat. Ik vind dit echt een inspirerend, leuk en stijlvol idee. Hierdoor kan je zowat elke stoel aankopen en ervoor zorgen ze stuk voor stuk ook passen bij heel wat verschillende stijlen. Deze trend was de perfecte uiting van onze stijl voor mij. Elke stoel weerspiegelt hier een ander stukje van. Laat me weten wat jij hiervan vindt. Ik ben benieuwd!

It isn’t so much what’s on the table that matters, as what’s on the chairs.

-W.S. Gilbert

Liefs Loes

ChairsChairsChairsChairsChairsChairsChairsChairs

Misschien vind je dit ook leuk?

6 Reacties

kim 18 maart 2017 - 12:48

Jaaaaaa oh god wat zou ik dit ook graag willen!! Eerst een andere eettafel dan verschillende stoelen. Je idee van oud en nieuw mixen vind ik super tof! Erg gaaf zoals jij het hebt!! Stiekem jaloers hier

Reply
Joandi Loes Tholen 18 maart 2017 - 12:58

Oh wat lief! Ik moet zeggen dat ik onderhand weeral nieuwe wil, ik heb echt een veranderdrangprobleempje. Oeps! Maar aangezien we aankomende weken de akte van ons nieuwe huis gaan tekenen heb ik weer iets om naar uit te kijken.:)

Reply
Denise 18 maart 2017 - 14:05

Heel leuk! Toevallig heb ik zelf ook een wir war van stoelen, komt meer omdat ik ze overal vandaan heb kunnen plukken :p Maar je kan zo inderdaad eindeloos combineren. Top idee om oude stoelen op te knappen, zo kan je ze ook meeverzekeren met je interieur!

Reply
Joandi Loes Tholen 18 maart 2017 - 14:37

Ja inderdaad zo zie ik het ook! Al zou ik ze elke week wel willen wisselen. Maar dat is helaas niet echt haalbaar. Oeps!

Reply
MamaPlaneet 18 maart 2017 - 14:20

Niet helemaal mijn ding maar het ziet er strak en modern uit. Goed gekozen!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 13:42

Wat is jouw stijl? Dankjewel voor je reactie.

Reply

Laat een Reactie achter