Makeover van de schouw met houten planken

written by Joandi Loes Tholen 7 juli 2016

De eerste keer dat wij een kijkje gingen nemen in ons huis vielen mij gelijk de kleine nissen naast de schouw in de woon- en slaapkamer op. Nadien begon ik gelijk na te denken hoe we deze vervelende plaats op een zo goed mogelijke maar ook mooie manier konden benutten. Ik kwam op het idee om er planken te plaatsen waar we decoratie op konden zetten. Kijk maar eens wat ermee gedaan hebben.

Online en op Pinterest vond ik leuke idee├źn en deed ik goede inspiratie op. Ik hou heel erg van het warme en gezellige gevoel dat je van hout krijgt. Daarom besloot ik voor houten planken te gaan. Deze schappen waren nadien dan ook de basis voor alle kleine details in hout die je vindt in de rest van ons huis. We kochten een paar planken steigerhout in de plaatselijke bouwmarkt, zaagden ze op maat en monteerden ze tegen de muur. Nadien heb ik ze gedecoreerd met spulletjes die bij de rest van ons huis pasten. Wat denk je ervan? Passen ze beter bij onze blauwe accentmuur in de slaapkamer of bij de witte achtergrond in de woonkamer?

The details are not the details, they make the design.

-Charles Eames

Liefs Loes

SchappenSchappenSchappenSchappenSchappenSchappenSchappenSchappenSchappenSchappenSchappenSchappen

Misschien vind je dit ook leuk?

6 comments

Jamey 17 maart 2017 at 16:20

Wat een leuke schouw! Echt leuk gedaan!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 at 13:37

ah wat lief van jou! Dankjewel

Reply
Linda de Haan 17 maart 2017 at 16:34

Creatief opgelost! Ik vind ze allebei wel mooi eigenlijk bij zowel wit als blauw!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 at 13:38

Ja he? Anders is het zo een verloren ruimte. Al vind ik dat eigenlijk nu nog steeds hoor. Lief van je!

Reply
Tessa | Daily Inception 17 maart 2017 at 19:59

Ziet er heel gezellig uit!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 at 13:39

Dankjewel! Wat lief van je.

Reply

Leave a Comment