Binnenkijken in een luxe suite in de oude stad van Antwerpen

written by Joandi Loes Tholen 16 juni 2016

Van tijd tot tijd zul je tezamen met mij ergens kunnen binnenkijken. Hiervoor zal ik huizen/appartementen of leuke plaatsen bezoeken die me verbazen of inspireren om over te schrijven. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om altijd mijn ogen open te houden voor invloeden van buitenaf. De enige manier om mijn stijl te laten evolueren en op nieuwe idee├źn te komen is door ernaar op zoek te gaan. Ik zal mijn bezoekjes met jullie delen. Zodat jullie tezamen met mij ervan kunnen genieten. Kijk snel verder naar mijn eerste bezoek.

Ik vond deze leuke suite op Airbnb. Het is in Antwerpen gelegen in een leuke buurt aan het water in de oude stad. Van de eigenaars mocht ik langskomen en foto’s maken van hun stekje. Hiervoor mijn dank! Qua oppervlakte was het appartement eerder klein maar met hun inventieve oplossingen en goed oog voor design leek het wel een balzaal. De accentmuren zijn op de juiste plaatsen. Het voelde totaal niet overheersend maar meer als een leuk stukje design in het appartement. Er was 1 grote open ruimte waarin zowel de keuken, eetkamer en slaapkamer waren. De badkamer was goed verscholen achter een mooie deur die er eerder uitzag als een kast dan een deur. Ik was er echt helemaal van onder de indruk. Nog steeds als ik naar de foto’s kijk vind ik het keer op keer even prachtig. Dit is nu het perfecte voorbeeld van een kleine ruimte op de juiste manier benutten zodat het er als een gigantische ruimte uitziet.

Je kan het appartement hier vinden. Wat denk jij ervan? Zou jij hier wel eens willen overnachten?

Heb je nog tips voor mij voor andere plekken waar ik kan gaan binnenkijken? Laat het me dan weten!

Simplicity is the ultimate form of sophistication

-Leonardo Da Vinci

Liefs Loes

LivingBed
Keukentafel

BankstelBoekenkastLoungeBadkamerKeukenKeukenkastBadkamerBadkamerDeurBol

Follow my blog with Bloglovin

Misschien vind je dit ook leuk?

Leave a Comment