Over Loes

Hi Loves

Ik ben Joandi Loes Tholen, 23-jaar en verloofd met de liefde van mijn leven. (14-08-2017) Ik heb een bachelor in Event-en projectmanagement. En in september ga ik nog een avondopleiding volgen in interieurstyling. Als me dat goed bevalt zullen er vast nog een heleboel opleidingen bijkomen. Ik woon in Essen (Antwerpen), maar in 2015 heb ik wel een half jaar in Lyon gewoond. Lyon heeft mijn hart gestolen en het zal altijd een speciale plek blijven voor mij. Tijdens mijn verblijf in Frankrijk heb ik een hele andere kijk op het leven gekregen. Eén van de dingen die ik daar heb geleerd is dat ik minder moest gaan nadenken en meer moet doen. Deze blog is dus een goed voorbeeld van een ik-spring-in-het-diepe-actie.

Je zal al wel gemerkt hebben dat de site mijn tweede naam “Loes” draagt. Loes was de bijnaam van mijn oma Louise. Jammer genoeg is zij gestorven nog voor ik geboren was. Zij was een hele knappe vrouw naar wie ik al mijn hele leven lang opkijk. De laatste tijd, nog meer als ervoor, vertellen mensen die haar kenden, dat ik steeds meer op haar begin te lijken. Ik vind dit zo een ongelooflijke eer dat zij een deel moest uitmaken van mijn blog. En wat is een betere manier dan mijn publieke dagboek naar haar te vernoemen?

Al jarenlang heb ik een passie voor interieur. Maar toen ik iets meer als een jaar geleden met vriendlief ging samenwonen besefte ik pas hoe groot deze liefde voor interieur eigenlijk was. Mijn vriendinnen en vooral mijn vriend bleven me zeggen dat ik hier iets mee moest doen. Na een paar weken nadenken wist ik wat dat moest zijn en niet veel later was deze blog geboren.

Samen met mijn gastbloggers Linda, Alice, Linsey, Sanne & Sylvia hoop ik jullie op een dagelijkse basis te inspireren door jullie een kijkje te geven in onze huizen, maar ook in dat van anderen. De leukste woonwinkels, websites en beurzen zullen we voor jullie bezoeken en bespreken. We geven je een kijkje door de ogen van een stylist, fotograaf of zelfs designer en pakken jullie interieurstruggles aan door elke maand op één probleem een antwoord te zoeken. En een inspiratie- of DIY-artikel op zijn tijd zal jullie hopelijk op nieuwe ideeën brengen. Binnenkort zal ik ook starten met elke maand een persoonlijk artikel te plaatsen zodat jullie mij nog wat beter leren kennen en ook op de hoogte blijven van wat er in mijn leven gebeurd. Zoals het plannen van onze bruiloft bijvoorbeeld.

Voel je altijd vrij om mij even aan te spreken met feedback, goede ideeën of vragen. Dit kan via jouw aboutLoes Social media-kanaal Facebook, Instagram of Pinterest. Maar ook via een simpel mailtje of  het contactformulier hieronder.

Veel leesplezier!

Liefs Loes

[contact-form-7 id=”471″ title=”Contact form 1 NL”]