Babyshower Printable

written by Joandi Loes Tholen 15 september 2017

Dit is alweer de tweede printable die ik  oa heb gemaakt voor AboutLoes. Ik probeer altijd iets te maken/delen wat ik zelf ook echt heb gebruikt. Ik hoop dat jullie er deze keer ook veel plezier van zullen hebben. Met deze moest ik even wachten… want: Het is een Babyshower Printable!

Begin dit jaar kreeg ik een telefoontje van mijn zusje: “Zus!!! I’m freaking out… ik ben zwanger”. Mega blij verrast belde ze mij op met dit fantastische nieuws. Tranen rolden over mijn wangen van blijdschap. Zo bijzonder! Natuurlijk ging mijn hoofd meteen AAN: “Oooh… ik ga een babyshower voor haar organiseren! Hmm… wat zal ze krijgen?” “ Whaaaaaat! Ik word tante!!!!”

 

Een babyshower organiseren voor je zusje is niet zomaar iets. Het moest gewoon perfect zijn! Knus & gezellig! Cadeautjes, lekker eten en een klein aandenken.

Ik heb zelf twee kindjes. Bij beide zwangerschappen kreeg ik van vriendinnen en/of collega’s een boekje met baby voorspellingen. Dat vond ik zo leuk! Heb het nog vaak gepakt na de geboorte om te kijken wat iedereen had ingevuld en of iemand het goed had. Zoiets wilde ik ook voor mijn zusje doen. Het werd niet zomaar een Baby Predictions kaartje, maar eentje met ruimte voor een Polaroid foto.

Iedereen vulde de geprinte voorspellingen in. Er was ruimte voor een lieve boodschap voor papa & mama en een boodschap voor de baby. Daarna gingen we met mijn zusje en haar mooie bolle buikje op de foto. We plakten de foto’s bij de voorspellingen. Om het geheel matching te maken droeg iedereen kleding met een blauw tintje

 

Het werd geen babyshower met gekke spelletjes, maar het “Guess Who” spelletje is wel erg schattig.

Van alle aanwezigen was een babyfoto opgezocht en die zijn uitgeprint. Deze plakten we op een kaartje in hetzelfde formaat als de babypredictions. Daarna mocht mijn zus mocht raden welke naam bij welke baby hoorde. Terwijl wij nog allemaal lekker zaten te kletsen en snoepen stond zij te popelen om te beginnen met raden.

Om het allemaal op een originele manier bij elkaar te binden klemde ik het vast op een klembord. Zodat mijn zusje het geheel ergens op een plankje in de huis-/babykamer kan neerzetten. Een perfect aandenken aan een gezellige ochtend!

 

Download hier de printables! Mocht je ze gebruiken vind ik het erg leuk om te zien hoe je ze hebt gebruikt @liefsvanfleur / #liefsvanfleur.

Heel veel plezier ermee!

Liefs, van Fleur

(Tip! Print dit uit op iets dikker a5 papier. Ik gebruikte 160gr/m2)

Misschien vind je dit ook leuk?

10 comments

Renata 16 september 2017 at 14:17

Wat een schattig en leuk idee om er een raadseltje van te maken 🙂

Reply
Fleur 16 september 2017 at 14:21

Leuk idee! Ik heb laatst ook een babyshower mogen organiseren. Wij hebben het bij een borrel en cadeautjes gehouden. Deze print-outs had ik zeker wel leuk gevonden om te doen

Reply
MC Kleuver 16 september 2017 at 15:28

Super leuk om met deze printables je eigen boekje samen te stellen. Altijd leuk voor later.

Reply
Mariëlle | Me-licious 16 september 2017 at 17:19

Wat een super goed en leuk idee. En wat fijn dat iedereen de printables gratis mag downloaden.

Reply
MamaPlaneet 16 september 2017 at 21:42

Wat ontzettende leuke printables! Ik ken geen zwangeren momenteel maar dit onthoud ik.

Reply
Maargy 17 september 2017 at 04:24

Wat een leuk idee zeg! Dat zijn de eerste mooie herinneringen van een hele reeks to come 😉

Reply
sahar 17 september 2017 at 09:00

Wat mooi en leuk om op deze manier je herinneringen te bewaren!

Reply
Bianca 17 september 2017 at 12:50

Wat super leuk en mooi! Ik ga dit even door geven aan een vriendin van mij, die kan dat nog wel eens nodig hebben 🙂

Reply
Verena 17 september 2017 at 23:12

Wat onwijs leuk gedaan! Het ziet er echt heel mooi uit

Reply
nicole 21 september 2017 at 11:14

Wat een leuke printable. Dat wordt ook meteen een hele mooie herinnering!

Reply

Leave a Comment