5x Fluweel in huis

written by Joandi Loes Tholen 13 september 2017

Je hebt het vast al wel gezien, fluweel de trend van vorig jaar is terug, en hoe! Het overspoelt letterlijk onze woningen. Maar hoe style je nu je woonkamer met fluweel? Ik heb voor jullie de leukste items bij elkaar gezocht en heb van elk item maar liefst 5 verschillende versies voor jullie klaargezet. Ik moet bekennen ik ben zelf ook een fluweelfan dus tijdens het samenstellen van deze items heb ik mijn portemonnee (helaas) ook niet kunnen dichthouden. Hou dus zeker ook mijn Instagram in de gaten, want ook daar zul je behoorlijk wat fluweel terug zien de komende tijd. Achja een trend dient om gevolgd te worden toch? Dus … Are you willing to join the velvet club?

Stoelen

Ben jij ook zo iemand met een paar verschillende keukenstoelen? Misschien is er wel eentje die je stiekem al een tijdje beu bent gezien? En anders berg je er toch (tijdelijk) eentje op en ruil je die in voor een fluwelen exemplaar? Hier de 3 leukste stoelen van het moment.

Gordijnen

Waar je natuurlijk ook een grote impact mee kan maken is met je gordijnen. Overdag zie je er praktisch niets van. Maar hoe leuk is het als je ’s avonds de gordijnen sluit en een op één, twee, drie een chique woonkamer tevoorschijn tovert.

Poef / Krukje

Wil je voor een kleinere variant gaan dan een stoel? Dan is een krukje of een poef ook altijd een goed idee!

Kussens

Wil je het echt met kleine details doen? Dan is een kussentje de oplossing. Geen grote happen uit je budget maar toch een krachtige vorm van decoreren. En ach, geloof me maar, manlief ziet het vast niet ;)!

 

Bankstel

Maar de allergrootste impact, die maak je natuurlijk met de eyecatcher van de woonkamer; de bank!

 

Hopelijk heb ik jullie toch een beetje te weten inspireren vandaag!

Ik wens jullie allen een fluweel fijne dag toe.

 

Veel liefs, Loes

Misschien vind je dit ook leuk?

21 comments

Alice 13 september 2017 at 10:45

Oehh opeens vind ik fluweel heel gaaf! En wat een leuke budget items heb je gevonden!

Reply
Joandi Loes Tholen 13 september 2017 at 13:02

Ik heb geprobeerd het beste van 2 werelden te zien. Ik ben ook helemaal fan van de trend!

Reply
Ayla 13 september 2017 at 11:53

Ik zoek nog een blauwe fluwele poef! Maar deze is me iets te prijzig. Haha wel gaaf

Reply
Joandi Loes Tholen 13 september 2017 at 13:02

Je kan altijd eens kijken bij sissyboy! Daar hadden ze eentje van €80 en bij søstrene grene hadden ze er ook :)!

Reply
nicole 14 september 2017 at 13:03

Ik val onmiddellijk voor de bank bovenin de post! Werkelijk prachtig. Het enige nadeel lijkt met met huisdieren. Blijven haren erg plakken op fluweel?

Reply
Blog &Beauty 14 september 2017 at 14:13

De bank is ontzettend mooi, maar de gordijnen zijn ook erg mooi. Heel mooi zo fluweel in huis.

Reply
Renata 14 september 2017 at 15:13

Zo een fluwelen bank dat zal best wel opvallen in je woonkamer – leuk zeg 🙂

Reply
LAura Martens 14 september 2017 at 18:03

Ohh dat vind ik echt heel mooi! Wil ik echt wel in mijn huis!

Reply
Emmy 14 september 2017 at 19:01

Ik heb fluwelen overgordijnen en blijf het erg mooi en warm vinden. Kaarsjes aan, houtkachel stoken en je bevind je gewoon in een heerlijke bubbel. 😉 Die sissy boy stoel vind ik echt heel mooi. In een ander kleurtje zou ik hem zo kopen

Reply
Lotte 14 september 2017 at 22:56

Ik vind fluweel echt heel mooi. Ik twijfel nog over gordijnen maar meubels en kussen zullen het helaas niet worden ivm een klein jongetje van 6 en de hond haha.

Reply
MamaPlaneet 15 september 2017 at 09:33

Aangezien we binnenkort gaan verhuizen ben ik wooninspiratie aan het zoeken voor in de nieuwe woning. Ik zie een heleboel leuke ideeen waar ik niet aan gedacht heb. Bedankt! 🙂

Reply
Bouchra 15 september 2017 at 09:49

Ik vind fluweel ook erg gaaf. Ik zou dan eerder voor een kussen gaan omdat ik nog jonge kinderen heb en dan gaan mijn bank en stoelen er aan.

Reply
MC Kleuver 15 september 2017 at 10:51

Onze woonkamer is na al die jaren nog steeds hetzelfde. Het enige wat verandert, zijn de bloemen. Haha. Zelf ben ik geen fan van fluweel. Als ik er met mijn hand overheen strijk, krijg ik een raar gevoel.

Reply
Kim 15 september 2017 at 11:08

Ooohhjaaaa ik.hou hier zo van, echt waar!!!! Jammer dat ik mijn geliefde wederhelft niet zo ver krijg om het leuk te vinden of iets van fluweel in huis te plaatsen haha! Nog even doorzeuren en anders weet ik waar ik mijn aan huis kantoortje mee ga aankleden

Reply
Neeltje | Thoughts in Style 15 september 2017 at 11:52

Ik vind die stoel van Sissy Boy echt zo mooi!

Reply
Anne 15 september 2017 at 11:54

Ik hou van fluweel! En ben nu heel hard aan het sparen voor een fluwelen, groene bank. 🙂

Reply
Sylvia 15 september 2017 at 12:39

Ik vind het geweldig, en onze poesjes ook, dus nee, geen goed idee voor ons 🙂

Reply
Lodi 15 september 2017 at 12:44

Mooi hoor al dat fluweel. Voorheen had ik mijn meubels van fluweel, maar nu met kinderen is leer makkelijker.

Reply
Danella 15 september 2017 at 13:14

Oh mooi hoor allemaal!

Reply
Emma 16 september 2017 at 09:15

Ik zou alleen die kussen kopen gezien je die makkelijk kan vervangen gezien de prijs, ik denk dat je er wel snel mee klaar bent.

Reply
Laura 22 september 2017 at 17:59

Die lichtroze meubels met grijze accesoires combineren of andersom, lijkt me wel wat!

Reply

Leave a Comment