Wil jij zondag ook het perfecte Moederdag ontbijt op bed?

written by Linsey Van Beersum 10 mei 2017
Leeff-moederdag-ontbijt-op-bed-serveerplank-sfeer

Zondag is het zover. Moederdag 2017. Tijd om alle mama’s  in het zonnetje te zetten en te verrassen met een bijzonder kado.Al sinds 1925 wordt deze bijzonder dag in Nederland gevierd op de tweede zondag in mei. Maar wat vinden jullie eigenlijk van Moederdag? Is het een feest, een traditie of  een commercieel evenement geworden? Sinds ik zelf mama ben geworden van 2 geweldige kids vind ik Moederdag een prachtig feest. Dol ben ik op de geknutselde kado’s van de kinderen. Niks zo aandoenlijk en schattig als de spanning van het maken en het verstoppen van hun eigen kado.

Traditie

Veel gezinnen hebben hun eigen tradities en speciale gewoontes om Moederdag te vieren. Uiteindelijk is het doel van de dag tegenwoordig om je moeder te laten weten dat je dankbaar bent voor alles wat ze voor je doet! Vraag eens rond naar moederdagtradities en het meest gegeven antwoord is “ontbijt op bed”. Ieder jaar opnieuw, maar zo lief om mama te verassen met een heerlijk en vers ontbijt.

Met de items uit de MOEDERDAGONTBIJT TOP 5 kan moederdag 2017 niet meer stuk!

No. 1 Breakfastclub

Houd je (net als ik) niet van kruimels in bed, dan is een verrassingsontbijt aan een mooi gedekte tafel een goed alternatief. Bij Leeff.com zijn deze prachtige ontbijtborden van Dassie Artisan te koop. De borden uit de Joy servieslijn worden met liefde gemaakt van keramisch steen en worden faitrade geproduceerd. Wereldwijd heeft dit merk plekken ontdekt waar vakmanschap wordt gecombineerd met eerlijke handel. De lijn is handgemaakt en de ‘kleine’imperfecties maken ieder item uniek.

Ik ben verliefd op de frisse zacht grijze kleur, dit laat zich goed combineren met de andere items uit de collectie.

No 2. Life is short, drink good tea

Naast een vers geperst sapje mag ook een goede kop thee niet ontbreken op de ontbijttafel. P&T is een innovatief theemerk dat is opgezet vanuit Berlijn. Vier jaar geleden begonnen en nu al een toonaangevend merk in Duitsland. P&T heeft een passie voor de beste thee ter wereld en weet verschillende ingredienten te combineren tot bijzondere combinaties van topkwaliteit. De verpakkingen zijn stuk voor stuk fantastisch vormgegeven en maken dit merk tot een echte lifestyle must-have!

Mijn favoriet;  The Perfect Day. Een zachte smaak en geurige blend van delicate biologische witte thee met een hint van abrikoos en elderflower.

No. 3 Italian dream

De designers van het Italiaanse merk Bitossi Home produceren sinds 1921 de mooiste collecties servies en glaswerken. Het merk laat zich inspireren door oude Italiaanse tradities. De bijzondere theepotten, gemaakt van fijn borosilicaat glas, hebben een speels ontwerp en een dito naam; Theepot Vetro. De theepot beschikt over een glazen filter voor losse thee, kruiden of fruit.

Op mijn verlanglijstje staat de Bitossi Home Vetro 800ml. De perfecte combinatie met de thee van P&T.

No. 4 Helping hand

Wordt het ontbijt zondag toch op bed geserveerd? De serveerplank van Leeff helpt je een handje. De plank heeft een diameter van 43 centimeter. Dat betekend voldoende ruimte om een uitgebreid ontbijt in een keer naar de slaapkamer te brengen. De houten plank is voorzien van lederen handvatten en een klein glaasje. Ideaal voor een gezellig waxinelichtje.

Leeff heeft een passie voor het leven. Ze bedenken, ontwerpen en produceren items voor bijzondere momenten die zich in en rondom huis afspelen. Het doel; Met verrassende producten een glimlach en een warm gevoel bezorgen. Met deze missie moet het moederdagontbijt wel slagen!!

No. 5 Luchtime

Heeft mama deze zondag  geen tijd voor een uitgebreid ontbijt.No worries. Vul deze toffe lunchbox van House Doctor met lekkers en maak van elke lunch een feestje.  De hippe box is verkrijgbaar in 3 grafische prints en door zijn looks ook goed te gebruiken als accessoire in de keuken. Mixen is het nieuwe matchen is dan ook het motto van het familiebedrijf achter dit Deense merk!


Alle items uit de moederdagontbijt TOP 5 shop je bij Leeff.com

Een online conceptstore met verrassende producten en speciaal geselecteerd items die bijzondere momenten net dat beetje specialer maken. Leeff is een jong en levendig merk voor trendy woon-, kook- en lifestyle accessoires. Leeff bedenkt, ontwerpt en produceert eigen producten. Samen met items van bijzondere merken, vind je deze producten terug in de online conceptstore waar voor iedere ruimte in huis en voor iedere gelegenheid bijzonder items zijn te vinden.

Met liefde en persoonlijke aandacht verkopen zij unieke producten waarmee thuis een warm gevoel wordt gecreëerd.

Korting

Ben je nog op zoek naar het perfecte moederdagkado, neem dan eens een kijkje in de online conceptstore en laat je verrassen door de mooie items.

Tot en met 14 mei ontvang je 15% korting op de TOP 5 moederdagitems. Gebruik hiervoor de kortingscode ABOUTLOES

Ik wens iedereen een fijne Moederdag en hoor graag waarvan jullie mama’s een glimlach op hun gezicht kregen.

 

Liefs Linsey

 

 

Misschien vind je dit ook leuk?

9 comments

Anja 10 mei 2017 at 22:16

Wat een leuke producten. Ik hou inderdaad ook niet van kruimels in bed, dus ik kies ook voor een gedekte tafel met mooi servies

Reply
Ilse Flower 10 mei 2017 at 22:37

Dat verrassings ontbijt is echt een leuk idee!

Reply
Jill 10 mei 2017 at 23:44

Ik vind die serveerplank van Leeff erg mooi! Komt op mijn wishlist te staan!

Reply
Merel 11 mei 2017 at 07:14

Die theepot en serveerplank vind ik erg mooi. Op moederdag zelf vind ik het vooral fijn om lekker samen te ontbijten. Verder niet veel, als het zonnetje schijnt ben ik al een blij mens.

Reply
Sophiagetfit 11 mei 2017 at 09:25

Wat een leuke tips! Ziet er fantastisch uit ga ik zeker wat van toepassen!

Reply
Miryam 12 mei 2017 at 08:29

Wat een mooie foto’s en mooie items. De lunchbox vind ik prachtig, al neem ik nooit lunch ergens mee naartoe. Ik vind Moederdag vrij commercieel en doe er weinig aan. Lekker ontbijten en knutsels vd kids.

Reply
layla 12 mei 2017 at 13:28

Wat een mooie items! Voor mij geen ontbijt op bed want ik moet gewoon werken

Reply
Serafina 12 mei 2017 at 16:38

Serveerplank en theepot zijn echt de bom… Wil ik!!!!

Reply
sabine 15 mei 2017 at 16:32

Wat een lekker ontbijtje! Ik vind die items echt heel fijn! Zou ik ook wel willen.

Reply

Leave a Comment