Mijn nieuwe bed zonder bed genaamd de Simba!

written by Joandi Loes Tholen 20 april 2017

Een tijdje geleden schreef ik over onze loungezolder die in een nieuw jasje stak. Ik kreeg een heleboel vragen over ons te gekke nieuwe bed en de Simba matras. Daarom voor jullie nu al cadeautje daarover een blog.

simba-matras-review-bed-nieuw-korting

Ik had er nog nooit van gehoord maar de Simba is eigenlijk een bed zonder bed. Ik hoor jullie al denken wat bedoel je daar nu mee. Wel de matras is opgebouwd uit 5 delen en deze 5 delen vormen samen je matras maar ook je bed tegelijkertijd. In mijn geval zag ik dit als de perfecte gelegenheid om de plaats onder ons nieuwe bed te gebruiken als bergruimte. Met succes want je zou schrikken wat voor rommel ik allemaal verzameld heb onder die matras van 140 x 200 cm. Een HELEBOEL!! Wat een mens toch allemaal bij elkaar verzameld krijgt snap ik zelf ook niet. Fascinerend is het op zijn minst.

Simba is een geavanceerd hybride matras dat wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van 2,500 pocketveren met hoogwaardige traagschuim. Dit is de ideale balans tussen comfort en body support. De matras is stevig genoeg om je de juiste ondersteuning te bieden die je nodig hebt tijdens je slaap en zacht genoeg om je een uitzonderlijk slaapcomfort voor een optimale nachtrust te garanderen.

Dat is de korte technische uitleg van wat die matras nu exact inhoudt. Er wordt zelfs gezegd dat je 21 minuten per nacht meer slaapt. Nu ben ik zowiezo een behoorlijke nachtbraker dus ik slaap altijd veel te weinig! Maar ik moet zeggen als ik slaap, dan slaap ik als een roos! En dat wens ik echt iedereen toe. Omdat ik morgen jarig ben en het leuk vind om met cadeautje te gooien krijgen al mijn lezers met de code: ABOUTLOES50, een korting van wel 50€ die geldig is tot 1 juni 2017! Als dat geen cadeautje is weet ik het ook niet meer.

De rest van de volledige technische uitleg wil ik jullie besparen op de blog want die staat hier al helemaal uitgelegd. Maar opgepast (lees: koopgevaar). Nadat je de uitleg, foto’s en talloze positieve reviews hebt gezien, kan ik je niet beloven dat de dag afsluit zonder nieuwe matras. Oeps!

Wil je nog meer te weten komen of heb je nog meer vragen? Die beantwoord Simba voor jou in hun FAQ. Maar wil je mij nog wat vragen laat het dan zeker weten hieronder in de reacties.

Liefs Loes

simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting simba-matras-review-bed-nieuw-korting

Misschien vind je dit ook leuk?

6 comments

Marguerita 22 april 2017 at 18:12

Heerlijk hoor zo’n nieuwe matras. Wij hebben nu een boxspring en dat slaapt ook heel fijn, hiervoor hadden we pocketvering.

Reply
Bianca 22 april 2017 at 19:03

Het lijkt mij heerlijk om op te liggen! Wij zijn nog opzoek naar een nieuw bed dus thanks voor de tip x

Reply
sophia 22 april 2017 at 21:20

Cool zo een bed zonder bed! 😀 Staat ook prachtig in je interieur, geslaagde aankoop! xx

Reply
Manon Boerakker 23 april 2017 at 09:21

Oh wat heerlijk zeg. Ik heb pas ook een nieuw bed aangeschaft en dat heeft mij goed gedaan haha

Reply
Fleur 23 april 2017 at 10:04

Klinkt als een heerlijke bed. Fijn om onder je bed te gebruiken als bergruimte. Hebben wij ook en je kunt er lekker veel kwijt

Reply
Annemarel 23 april 2017 at 11:49

Oooh dat ziet er lekker uit. Goede titel. Je had me behoorlijk nieuwsgierig gemaakt!

Reply

Leave a Comment