Even voorstellen, gastblogger Alice!

written by Alice Vanduijvenvoorde 7 maart 2017

Ha lieve lezers!

Jullie kennen mij misschien al wel door mijn artikel over de kinderkamer van mijn dochter.

En nu word het wel tijd dat ik eens wat meer over mezelf vertel, ik zou al een tijd geleden aan de slag gaan als gastblogger maar door drukte en het gebrek aan inspiratie hadden we het een tijdje uitgesteld. Maar nu tintelen mijn vingers weer om te schrijven en stroom ik over van inspiratie, een perfect moment dus om weer te beginnen! 🙂

Wie ben ik?

Ik ben Alice, 21 jaar oud en getrouwd met mijn grote liefde Bart (26). Samen hebben wij een prachtig dochtertje, Caitlynn van 1,5. Met ons gezinnetje, wij drietjes en de twee katten, wonen we in een ruime massionette woning in Katwijk aan Zee.

Sinds vorig jaar april wonen wij hier, toen hadden we maar een week om de hoognodige dingen te doen én te verhuizen en dat alles met een baby van 7 maanden. Daardoor hebben we ook echt enkel de hoognodige dingen gedaan zoals verven, de vloer schuren en het schilderen van de keuken.

Maar ben ik tevreden? O nee nog lang niet! Ik ben een echte perfectionist en ik kan me zo irriteren aan al die on-afgemaakte klusjes die hier nog liggen. vorig jaar werd alles steeds maar vooruit geschoven onder het mom van geen tijd/geen geld /geen zin, … Maar dit jaar kunnen we er echt niet meer onderuit en gaan we hard aan de slag om van ons huis een echte thuis te maken!

Ik ben gek op interieur(styling) en het zoeken naar inspiratie. Voor de benedenverdieping heb ik al 2 kleine moodboards gemaakt zodat jullie ook alvast wat van de sfeer kunnen proeven. Jullie zullen vast nog meer lezen over hoe we deze veranderingen door gaan voeren en natuurlijk over het eindresultaat.

Keuken & Woonkamer

Verder ga ik schrijven over kidsstyling en kinderkamers. Daarnaast zullen er misschien wel wat leuke DIY-projecten voorbij komen. 😉 Mijn eerst volgende blog zal gaan over mijn 5 ‘stads’favorieten hier in Katwijk, van leuke koffieshop tot unieke winkel.

Ik kan alvast niet wachten en ik hoop dat jullie ook zin hebben om mijn (gast)blogs te lezen!

Till next time!!

Veel liefs, Alice -X-

Misschien vind je dit ook leuk?

3 comments

Vlijtig Liesje 7 maart 2017 at 09:23

Hoi Alice, leuk om te lezen. En wat heb je je haar prachtig met die vlecht!

Reply
Alice 14 maart 2017 at 13:13

Ik lees het nu pas maar wat lief zeg! Dankjewel! Xxx

Reply
corrine 23 maart 2017 at 20:40

Hoi Alice wat leuk zeg dat mijn winkel in jouw blog staat,voel me erg vereerd.En zoals dit voor mij een verrassing is ,heb ik voor jouw ook een verrassing als bedankje,
hoop dat je dit weekend tijd heb ,dan kan ik je persoonlijk even bedanken,vriendelijke groetjes corrine

Reply

Leave a Comment