Love is in the air … Valentijn!

Geschreven door Joandi Loes Tholen 11 februari 2017
Love is in the air … Valentijn!

Zoals jullie weten schrijft Tamara van @pinkdivaday af en toe een gastblog voor mij en vandaag gaat ze voor jullie aan de slag met snelle deco voor Valentijn. Dus alle tortelduifjes eventjes opgelet!

Het is bijna zover…Valentijnsdag. De dag van rood, rose, zoet, chocolade, hartjes en vooral liefde. En zoals jullie weten ben ik van de snelle deco in huis. De winkels staan vol prullaria voor deze liefdes dag. Maar rood is niet zo mijn ding. Mijn 2 dochters zijn gek op de hartjes en de zoete kaartjes. Op school is er ook veel aandacht voor, de dag van de liefde. Ik ontkom er dus niet aan. Want reken maar dat mijn 2 mini diva’s Valentijnsdag gaan vieren.Tijdens opruimen kwam ik toevallig nog houten witte letters tegen. Het woord LOVE. Dus ideaal om deze als basis te gebruiken. Kwantum heeft momenteel van draadijzer ook het woord love te koop. Ik heb wat DIY projectjes gemaakt samen met mijn dochtertjes. Een veren hartjes slinger bijvoorbeeld. Heel eenvoudig en zo klaar. Uiteraard toverde ik ons XL krijtbord om in Valentijns sferen. En zo is het direct bij binnenkomst al Valentijn hier. En voor een vrolijke boost kocht ik bij de Hema een groot folie hart en bij de Action folie letters. Ook maakten we een 3D-hartenkaart. We knutselden knijpers tot kado knijpers en een ‘you have a message’-knijper. De kadokaartjes ‘eye love you’ maakten we ook zelf met wiebeloogjes van de Action. En dan het mini schattige ‘love in a bottle’ met een piepklein briefje vol lieve tekst erin. Een heel gepriegel maar zo leuk.

Ook vonden we bij Action de super gave piñata in hartvorm. Te leuk. En met een paar leuke printables van Pinterest maak je al snel een leuk hoekje. Je kunt ook liefdes quotes klein uitprinten en deze bijvoorbeeld in een Magnolia tak hangen die momenteel bij de grotere tuincentra’s te koop zijn.

En als extraatje heb ik ook 2 maal een zoete verwennerij uit de keuken voor jullie gemaakt. Popcorn overgegoten met witte gesmolten choclade en wat taart strooiversiersels. De mini donuts zijn van de Albert Heijn en heb ik in een transparant zakje gedaan van de Wibra. En versiert met een lief kaartje en touw.

Voor wat snelle deco of kado ideeën check even mijn foto’s of neem een kijkje op mijn IG account @pinkdivaday .

Ik wens jullie een liefdevolle Valentijnsdag toe.

Love is not finding someone to live with, it’s finding someone you can’t live without.

-Unknown

Liefs Tamara

Misschien vind je dit ook leuk?

1 Reactie

Sylvana 11 februari 2017 - 17:38

Wederom weer een toffe blog!heb hem met veel plezier gelezen!you rock

Reply

Laat een Reactie achter