Schuiven jullie mee aan, aan de kersttafel bij Maud?

written by Joandi Loes Tholen 9 december 2016
Na de te gekke kerstweek waarin we al een kleurrijke, stoere, en monochrome kersttafel zagen schrijft Maud van @Maudshome vandaag een gastblog over haar kersttafel en wat je van een heerlijk kerstdiner op kerstavond bij haar aan tafel mag verwachten. Smullen jullie al kijkend mee?

Ik ben Maud! En woon samen met mijn partner Roger en zijn twee pubers van 15 en 17! (mijn lief heeft co ouderschap)
Sinds april wonen wij een prachtig jaren 30 huis en dit word onze eerst kerst hier! Ik ben een echte ‘kerstmuts’; ik struin graag alle rekken af met kerst spul, ga graag naar kerstmarkten en heb het liefst vanaf 6dec de hele dag kerst muziek aan staan!
Ik heb dat denk ik van mijn ouders, mijn moeder wel te verstaan; zij zijn zelf jong hun ouders verloren en hebben het samen met mij en mijn broer gezellig moeten maken! Na een paar turbulente kersten waarin mijn pa heel ziek is geweest en een ander jaar mijn relatie heel naar eindigde vlak voor kerst heb ik me weer helemaal herpakt in de zin van ik pak nog groter uit!!
Ik hou van strak en minimalisme, maar omdat de ruimte in ons huis nu heel ruim is vind ik een volle tafel wel erg leuk!
Wel straalt het toch rust uit omdat ik de kleuren heel neutraal heb gehouden! De soep en de rest van het eten zal voor kleur zorgen!
Ik vind ik het leuk om een soort van restaurant gevoel neer te zetten! Wat me daar altijd opvalt is dat de tafel heel luxe en vol is gedekt en ze zodra je gaat zitten er al wat dingen worden weggepakt! Maar de eerst aanblik is dan al goed!
Dat doe ik ook! De helft van het servies gebruik ik niet maar voor een eerst indruk is deze tafel heerlijk geslaagd ( vind ik zelf)
Ik hoop dat iedereen bij het zien van deze tafel zo wil aanschuiven!!!! We beginnen rond 13.00 met een heerlijke zelfgemaakte kastanje champignon soepje, daarna een paar heerlijke zelf gemaakte bruschetta’s op vers brood! Tegen 17.00 komt er een heerlijk runder stoofpotje voor je neus met basmati rijst en of zoete aardappel friet uit de oven! En als er dan nog plek is mag je smullen van een dubbel chocola cheese cake!!!
Smakelijk eten en hele fijne kerst dagen!
It is the season to sparkle!
-Unknown

Liefs Maud

Misschien vind je dit ook leuk?

4 comments

jonna@burgertrutjes 10 december 2016 at 08:05

Wow, wow, wow, alsof de tafel uit een magazine komt. Wat ziet het er prachtig uit!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 at 13:32

Mooi he? Ik wil niet weten in welke hoeken ze allemaal is gaan hangen voor die foto’s te maken. Haha

Reply
Vlijtig Liesje 13 december 2016 at 11:31

Werkelijk een prachtige kersttafel zeg! Daar wil iedereen wel aanschuiven denk ik.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 at 13:33

Dat denk ik ook nou, ik in ieder geval wel. Haha

Reply

Leave a Comment