Wat vind jij van deze monochrome kersttafel?

written by Joandi Loes Tholen 25 november 2016
Nadat we al eerder een kijkje hadden genomen naar de stoere kersttafel van Fredriek en de kleurrijke kersttafel van Makien, eten we vandaag mee aan de monochrome kersttafel met Jolien van Jolie.wonen. Wat vinden jullie ervan?

De basis van Jolien’s interieur is wit. “Ik heb heel veel wit in huis. Naturel tinten zoals grijs en licht hout voeg ik daar aan toe om een wat “warmere” sfeer te creëren.” Af en toe ook een tintje zwart om het wat meer te laten spreken en daardoor het wat stoerder te laten lijken. Kleur zul je in de basis van haar interieur niet vinden. Sinds Jolien kinderen heeft is ze gestopt met kleurtjes in het interieur aangezien het speelgoed er al zo kleurrijk uit ziet.
Dit zie je dus ook terug in haar kerststijl. Ze vindt het heel belangrijk om rust te creëren. Om dit te bereiken moet de basis dus naturel, netjes en recht zijn. Jolien slaagt hier goed in door naast een rustige basis ook nog dezelfde kleuren doorheen het huis te gebruiken in combinatie met een monochroom tintje.
Wat voor Jolien absoluut niet mag ontbreken op een kersttafel is heel simpel, waxine lichtjes. “Het effect op een koude kerstavond met een warm licht op tafel brengt zoveel sfeer en gezelligheid met zich mee.”
Haar kerstspullen koopt ze vaak in dezelfde winkels. “Als ik iets leuks tegen kom voor kerst dan komt dat vaak van de Hema, Action of Xenos. Je kunt hier zoveel leuke artikelen vinden.” En dat alles ook nog voor een leuke prijs.
Als tip wilt ze nog graag één ding meegeven. “Creëer bij je kerstdiner een warm effect door de basis in ieder geval naturel te houden.” Met al het lekkere eten krijg je genoeg “kleur” op tafel. Voeg daarbij de kaarsjes toe voor die gezellige sfeer. En als laatste: never forget wine 😉 Vergeet dus nooit een goed glas wijn op tafel.
All you need is love, and a bottle of wine!
-Unknown

Liefs Loes

Monochrome kersttafel Monochrome kersttafel Monochrome kersttafel Monochrome kersttafel Monochrome kersttafel

Misschien vind je dit ook leuk?

4 comments

Vlijtig Liesje 25 november 2016 at 16:19

Het ziet er mooi uit, maar zelf ben ik meer van de kleuren.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 at 13:32

Ik ben zelf van het helemaal spierwit, dat vind ik heerlijk! Maar zo heeft iedereen weer wat anders natuurlijk.

Reply
Sharon 28 november 2016 at 12:32

Ja ik hou er van! Leuk kleed met de sterren

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 at 13:33

Ik vond hem ook hartstikke leuk gedaan!

Reply

Leave a Comment