Binnenkijken in een luxe suite in de oude stad van Antwerpen

written by Joandi Loes Tholen 16 juni 2016

Van tijd tot tijd zul je tezamen met mij ergens kunnen binnenkijken. Hiervoor zal ik huizen/appartementen of leuke plaatsen bezoeken die me verbazen of inspireren om over te schrijven. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om altijd mijn ogen open te houden voor invloeden van buitenaf. De enige manier om mijn stijl te laten evolueren en op nieuwe ideeën te komen is door ernaar op zoek te gaan. Ik zal mijn bezoekjes met jullie delen. Zodat jullie tezamen met mij ervan kunnen genieten. Kijk snel verder naar mijn eerste bezoek.

Ik vond deze leuke suite op Airbnb. Het is in Antwerpen gelegen in een leuke buurt aan het water in de oude stad. Van de eigenaars mocht ik langskomen en foto’s maken van hun stekje. Hiervoor mijn dank! Qua oppervlakte was het appartement eerder klein maar met hun inventieve oplossingen en goed oog voor design leek het wel een balzaal. De accentmuren zijn op de juiste plaatsen. Het voelde totaal niet overheersend maar meer als een leuk stukje design in het appartement. Er was 1 grote open ruimte waarin zowel de keuken, eetkamer en slaapkamer waren. De badkamer was goed verscholen achter een mooie deur die er eerder uitzag als een kast dan een deur. Ik was er echt helemaal van onder de indruk. Nog steeds als ik naar de foto’s kijk vind ik het keer op keer even prachtig. Dit is nu het perfecte voorbeeld van een kleine ruimte op de juiste manier benutten zodat het er als een gigantische ruimte uitziet.

Je kan het appartement hier vinden. Wat denk jij ervan? Zou jij hier wel eens willen overnachten?

Heb je nog tips voor mij voor andere plekken waar ik kan gaan binnenkijken? Laat het me dan weten!

Simplicity is the ultimate form of sophistication

-Leonardo Da Vinci

Liefs Loes

LivingBed
Keukentafel

BankstelBoekenkastLoungeBadkamerKeukenKeukenkastBadkamerBadkamerDeurBol

Follow my blog with Bloglovin

Misschien vind je dit ook leuk?

19 comments

Chantal 12 oktober 2017 at 08:38

O wauw deze woning ziet er heel gaaf uit! Hier wil ik wel een keertje lekker verblijven.

Reply
Helena 12 oktober 2017 at 11:03

Waw, wat leuk binnenkijken! Die keuken is echt super, mooie vloer ook. Toffe post!

Reply
Amylia 12 oktober 2017 at 11:38

Mooi, veel luxe op een kleine oppervlakte!

Reply
Stephanie 12 oktober 2017 at 13:18

Heel mooi! Het ziet er knus én stylish uit. Goed om te onthouden als ik weer eens naar Antwerpen ga!

Reply
Farah 12 oktober 2017 at 13:38

Wat gaaf dat je langs mocht komen om te kijken, het ziet er ontzettend mooi en luxe uit, super gaaf dat ze dit voor elkaar gekregen hebben in zo een kleine ruimte

Reply
Eva 12 oktober 2017 at 13:52

Wauw de keuken vind ik echt supermooi!!

Reply
Bianca Schrijft 12 oktober 2017 at 15:02

Wat een super lokatie om te verblijven. Ik ben sowieso fan van Antwerpen, ik kom hier heel graag. Mooi om te zien hoe er gebruik gemaakt is van de beperkte oppervlakte.

Reply
nicole 12 oktober 2017 at 15:13

Het ziet er keurig uit, maar qua sfeer spreekt het mij niet zo aan. Ik mis gezelligheid.

Reply
Danielle 12 oktober 2017 at 15:42

Wat super leuk om te zien, ziet er heel mooi uit!

Reply
Charlotte 12 oktober 2017 at 18:55

Ik vind de keuken wel erg mooi!

Reply
Janet 12 oktober 2017 at 19:49

Leuk! Vooral de keuken en badkamer vind ik erg mooi!

Reply
Sarah 12 oktober 2017 at 20:16

Het ziet er idd heel ruim uit wow!

Reply
Chantal Janssen 12 oktober 2017 at 21:47

Super leuk idee!! Ik doe ook veel inspiratie op middels Pinterest, woontijdschriften en woningen van andere creativeling. Hierdoor borrelen ook mijzelf weer nieuwe ideeën op! Mooie inrichting, lekker licht en toch sfeervol.

Reply
Madelon 12 oktober 2017 at 23:28

Ziet er erg mooi uit. Ik vind de vloer echt heel mooi en het lijkt erg ruim

Reply
Dhini 13 oktober 2017 at 08:45

Het ziet er mooi uit.

Reply
sandy 13 oktober 2017 at 20:41

Een heel mooie binnenkijker, tof!

Reply
Maaike 14 oktober 2017 at 11:03

Wat hebben ze hier voor mooie oplossingen gekozen met de kasten. Sowieso erg mooi, maar dat ga ik onthouden voor ons nieuwe huis!

Reply
Sandra 14 oktober 2017 at 11:17

Wat een leuk appartementje. Daar zou ik wel tot tust kunnen komen. 🙂

Reply
Hip on Trip 15 oktober 2017 at 10:19

Wat leuk ingericht! Mooi strak. We wonen zelf ook redelijk klein, dus vind het altijd interessant, hoe andere mensen een kleine ruimte zo praktisch mogelijk inrichten!

Reply

Leave a Comment